ZEK Ankara Epoksi Zemin Kaplama Şirketi

Ankara’da Epoksi Zemin Kaplama yapan firmamız sizlere zemin parlatma konusunda verdiği kaliteli hizmeti Ankara epoksi zeminkaplama konusunda da sağlamaktadır. Epoksi reçine malzemesi etkinleştirme maddesi ile karıştırıldığında suya, asite ve korozyona karşı yüksek direnç gösteren bir malzeme haline gelmektedir.

ZEK Ankara Epoksi Zemin Kaplama Şirketi
29 Ekim 2019 Salı 09:08 tarihinde eklendi, 1.744 kez okundu.

Ankara’da Epoksi Zemin Kaplama yapan firmamız sizlere zemin parlatma konusunda verdiği kaliteli hizmeti Ankara epoksi zeminkaplama konusunda da sağlamaktadır. Epoksi reçine malzemesi etkinleştirme maddesi ile karıştırıldığında suya, asite ve korozyona karşı yüksek direnç gösteren bir malzeme haline gelmektedir. Bu sebeple zeminlerin epoksi kaplaması yapılması hem zeminlerin uzun yıllar bozulmadan kullanılmasını sağlamakta hem de zeminlerin dayanıklılığını arttırmaktadır. Epoksi boya sayesinde istenilen renk ve desenler verilebilen epoksi kaplaması aynı zamanda zeminlerde estetik bir görünüm elde edilmesini de sağlamaktadır. Ankara epoksi zemin boyama firmalarının en tecrübelisi olan ZEK Zemin Epoksi Kaplama firmamız sayesinde sizde evinizi, iş yerinizi ve üretim tesislerinizin zeminlerini çok uygun fiyatlarla epoksi kaplatabilirsiniz.
 


 

Epoksi kaplama hizmetleri verirken müşterilerimize estetik modeller sunulmaktadır. Depo ve üretim tesislerinde farklı renkte yapılan zeminler ile bölgelerin malzeme, personel ve araç geçişine göre bölünmesini kolaylaştırmaktadır. Böylece kullanılan alanlarda hem güvenlik hem de pratiklik kazanılabilmektedir. Üretim bölgelerinde personel girmesinin tehlikeli olduğu sahalar kırmızı, daha az tehlikeli dikkat sahaları sarı renklerle belirtilmesi gibi iş güvenliği konusunda faydalar elde edilebilmektedir. Özellikle ilaç, kimya sanayi ile gıda tesislerinde epoksi zemin kaplamasının bir diğer avantajı ise hijyenik olmasıdır. Bünyesinde nem tutmayan epoksi reçinesi mikroorganizma ve bakterileri üretimini engellemektedir. Hijyen gerektiren sahalarda birçok ülkede zorunlu olan epoksi zemin kaplaması artık ülkemizde de sıkça tercih edilmektedir.
 

Ankara epoksi zemin kaplaması yaptırmak isteyenlerin 3d zemin epoksi kaplama tasarımlarımızı da incelemelerini tavsiye ederiz. 3d epoksi kaplama işlemleri zeminlerde oluşturulan 3d görüntü hissi sayesinde zemini kaplanan ortamların bambaşka bir alan gibi görülmesi sağlanmaktadır. 3d epoksi zemin kaplaması ürün teşhiri, fuar alanları gibi birçok yerde kullanılmaktadır. Bir firma müşterilerine ürününü tanıtırken farklı bir ortam havası sunmak istediğinde 3d epoksi kaplama mükemmel bir çözüm olmaktadır. Müze ve sergi alanlarında da istenilen hissin yaratılması için tasarımlarınız 3d hissi oluşturacak epoksi kaplama ile zeminlerinize uygulanabilmektedir. Web sitemiz üzerinden örnek uygulamaları inceleyerek detaylı fikir sahibi olabilirsiniz. Referanslarımız arasında daha önce yapılan örnek işleri de inceleme fırsatınız bulunmaktadır.
 


 

Ankara epoksi zemin kaplama firmamız özellikle kimya sanayinde yüksek dayanıklılık gösteren epoksi kaplamasını tüm Türkiye’de güvenle uygulamaktadır. Teras zeminlerinde de suya karşı dayanıklılığı ile sıkça tercih edilen epoksi kaplaması teras balkon zeminlerinin yıpranmasını ve su sızdırmasını engellemektedir. Sızdırmazlık ve dayanıklılık konusundaki üstün yetenekleri ile epoksi reçine kullanımı büyük bir avantaj sunmaktadır. Firmamıza yaptırılan epoksi kaplamalarının kullanım açısından kolaylığı ise kolay temizlenir olmasıdır. Bu yüzden mağaza ve tesisler ile depolarda tercih edilmektedir. Leke tutmayan yapısı kolayca paspas yardımı ile temizlenebilmektedir. İhtiyaç duyduğu tüm bakım bundan ibarettir. Darbelere karşı da oldukça yüksek dayanımlı olan epoksi zemin kaplaması malzeme düşmesi ve darbe alması durumda dahi uzun yıllar hiçbir bakım gerektirmeden kullanılabilmektedir.
 

ZEK Zemin Epoksi Kaplama firması olarak firmamız en uygun zemin kaplama fiyatları ile sektöründe hizmet vermektedir. Epoksi m2 fiyatları için hazırladığımız katalogları inceleyebilirsiniz. Ankara epoksi firması olarak tüm Türkiye’de en kaliteli zemin kaplama hizmetlerinin yanı sıra beton silim ve poliüretan ve polyurea zemin ve çatı kaplama hizmetlerini de siz değerli müşterilerimize sunmaktayız. Ankara zemin kaplama firmamız yaptığı tüm işlerde yüksek kaliteli tecrübeye sahip ustaları ile kaliteli bir hizmet vermektedir. Ustalarımız hızlı, güvenilir ve güler yüzlü hizmetleri sayesinde işlerinizi yaptırırken memnun kalmanızı sağlayacaklardır. Güvenilir ve kaliteli hizmetin adresi ZEK Zemin Epoksi Kaplama firmamızdır.