Zekeriya Öz'den operasyon tepkisi

İstanbul'da emniyet görevlilerine yapılan baskına 17 Aralık soruşturmasında dönemin İstanbul Başsavcıvekili olan Zekeriya Öz'den tepki geldi.

Zekeriya Özden operasyon tepkisi
22 Temmuz 2014 Salı 08:57 tarihinde eklendi.
Öz, "Evindeki paraları sıfırlayamayanlar devletin ve milletin itibarını sıfırladılar. Şimdide masumlara iftira atıp onları da sıfırlamaya çalışıyor" dedi. Zekeriya Öz twitter hesabından şunları yazdı: 
 
- Yine birileri bahane üretmekte zorlanınca Gündemi unutturmak için şahsıma iftira atıp mağdur edebiyatıyla prim yapmaya çalışıyor.
 
- Evindeki paraları sıfırlayamayanlar devletin ve milletin itibarını sıfırladılar. Şimdide masumlara iftira atıp onları da sıfırlamaya çalışıyor
 
- İsrail Gazze'ye saldırdı Türkiye misilleme olarak polislere kara harekatı başlattı. İsrail'e gücü yetmeyen zavallılar polise sahurda saldırdı.
 
- Tarihe hırsız ve zalim olarak geçmektense mazlum ve mağdur olarak geçmek şereftir. Hz Yusuf'u kuyuya atan kardeşleri kapısında dilenci oldular.
 
- IŞİD'in elinden rehineleri kurtaramayan acizler hırsızlığı örtmek ve hırsızları kurtarmak için polislere iftira atıp baskın yapıyorlar yerse.