Zeki Müren'le aynı adama aşıktık!

Sahne aldığı Günay adlı mekanı hınca hınç dolduran Türk müziğinin divası Bülent Ersoy, kendisine gönderilen şampanyaları ardı ardına içtikten sonra salonda bulunan herkesi şok eden bir itirafta bulundu.

Zeki Mürenle aynı adama aşıktık!
09 Ocak 2011 Pazar 10:45 tarihinde eklendi, 3.008 kez okundu.

 

Sahne aldığı Günay'ı hınca hınç dolduran Türk müziğinin divası Bülent Ersoy, kendisine gönderilen şampanyaları ardarda içtikten sonra salonda bulunan herkesi şok edici bir itirafta bulundu.
 
Kendine has konuşma üslubuyla sözlerine başlayan diva, yarı Türkçe yarı Osmanlıca sarf ettiği cümlelerin ardından sözü rahmetli Sanat Güneşi Zeki Müren'e getirdi. Yaşarken kendisiyle pek fazla geçinemediğini söyleyen diva, sanat güneşi Zeki Müren için, "o benim idolümdü kendisini örnek alırdım" dedi ve bunları ilk defa dile getirdiğini söyledi.
 
Ardından herkesi şok eden o açıklaması geldi. Rahmetli Zeki Müren ile aynı adama aşık olduklarını ve aralarındaki husumetin de bu nedenden çıktığını ilk defa açıklayan Bülent Ersoy, o adamın kimliğini de açıkladı. Eski Çakıl ve Gar gazinolarının sahibi Behzat Şenyıldız'a aşık olduklarını itiraf eden Bülent Ersoy, bakalım bu geç gelen itirafın ardından daha başka hangi eski defterleri açacak?
Ayakligazete