Zerrin Özer'in şok olduğu an!

Zerrin Özer, sevgilisi Burçin Üçüncüoğlu'nun gözünün içine bakarak 'Ömür geçiyor' isimli şarkıyı söyledi ama

Zerrin Özerin şok olduğu an!
15 Şubat 2011 Salı 08:43 tarihinde eklendi, 1.312 kez okundu.

 

Edirne Belediyesi tarafından Sevgililer Günü nedeniyle düzenlenen konserde sahneye çıkan ünlü şarkıcı Zerrin Özer, sevgilisi Burçin Üçüncüoğlu'nun gözünün içine bakarak 'Ömür geçiyor' isimli şarkıyı söyledi. Şarkının ardından sevgilisini izleyicilere tanıtmak için yan tarafa dönen Özer, ancak oturduğu yerde göremeyince büyük şaşkınlık yaşadı.
 
14 Şubat Sevgililer günü nedeniyle Edirne Belediyesi'nin kentin en işlek yeri olan ve araç trafiğine kapalı tutulan Saraçlar Caddesi'nde düzenlediği konserde ünlü şarkıcı Zerrin Özer sahneye çıktı.
 
Hava sıcaklığınının 2 derece olduğu Edirne'de Zerrin Özer ve orkestra ekibinin üşümemesi için sahnenin çeşitli yerlerine elektrikli ısıtıcılar konuldu.
 
Sahneye parmakları açık bir ayakkabı ve siyah bir kıyafetle çıkan ünlü şarkıcının verdiği kilolar dikkat çekti.
 
Ünlü şarkıcının söylediği duygusal ve hareketli şarkılarla caddeyi dolduran yaklaşık 2 bin coşkuyla eşlik etti.
 
Ardından Özer, kendisi için özel olan 'Ömür geçiyor' isimli şarkıyı, sahnenin önünde bekleyen sevgilisi Burçin Üçüncüoğlu'na bakarak söyledi.
 
Şarkının bitmesinden sonra seyircilere dönen Özer, "Böyle bir şarkı var mı. Biliyorsunuz ki herkesin sevdiği yanında. Bende çok mutluyum, benimki de yanımda" dedi ve sevgilisini sevircilerle tanıştırmak için Burçin Üçüncüoğlu'nun beklediği yere döndü.
 
Ancak sevgilisini göremeyince şaşkına dönen Özer, "Aaaaa, utandı, yerin dibine girdi" diye espiri yaptı.
 
Ardından da sevgilisini sahnenin arkasında olduğunu görünce, gülerek "Gözlerimde ilerledi, gittim bir numara daha ilerlemiş. Herhalde öbür tarafa doğru gidiyorum, hiç göremeyeceğim yakında" dedi.
 
Özer, yaklaşık 1,5 saat süreyle sahnede kaldı ve seyircileri coşturdu.

Milliyet