Ziegler Benfica yolunda

Fenerbahçe'de oynadığı futbolla ve kaybedilen şampiyonluk sonrası döktüğü gözyaşları ile taraftarın sevgilisi haline gelen Reto Ziegler'in Benfica'ya transfer artık an meselesi.

Ziegler Benfica yolunda
29 Temmuz 2012 Pazar 19:32 tarihinde eklendi, 1.288 kez okundu.

 

Geride kalan sezonu kiralık olarak Fenerbahçe'de geçiren ve sezon sonunda kulübü Juventus'a dönen Reto Ziegler'in yeni durağı Portekiz olacak gibi...
 
Portekiz'de yayın yapan O Jogo'nun haberine göre, İsviçreli oyuncu için Benfica'nın ısrarı sürüyor. Juventus ile sezon öncesi kampına katılan ve hazırlık karşılaşmalarında da forma şansı bulan Ziegler için girişimlerini sıklaştıran Benfica, sonuç almak üzere.
 
Transferle ilgili konuşan teknik direktör Jorge Jesus da Ziegler'i Fenerbahçe'de oynarken izlediklerini, defansın solun ihtiyaçları olduğunu ve İsviçreli bekin uygun bir isim olduğunu dile getirdi.
 
26 yaşındaki sol bek 2007-2011 yılları arasında formasını giydiği Sampdoria'da parlamış ardından transfer olduğu Juventus'ta forma şansı bulamamsına karşın Fenerbahçe'de gösterdiği performansla yeniden göze girmeyi başarmıştı.
 
(Sporx)