Ziegler kalmak istiyor

Sezonu Fenerbahçe'de kiralık olarak geçiren İsviçreli oyuncu Reto Ziegler, Fenerbahçe'de çok mutlu olduğunu ve Türkiye'de kalmak istediğini söyledi.

Ziegler kalmak istiyor
05 Haziran 2012 Salı 12:30 tarihinde eklendi, 1.125 kez okundu.

 

Fenerbahçe Kulübü’nün internet sitesinde yer alan bilgiye göre Ziegler, İsviçre Fenerbahçeliler Derneği’nin imza günü etkinliğinde dernek üyeleri ile bir araya gelerek sohbet etti ve taraftarlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.
 
Bonservisi Juventus’ta olan Ziegler’e, İsviçre Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu adına başkan Şansal Çağlar tarafından, üzerinde Almanca ’Seninle gurur duyuyoruz’ yazılı bir plaket verildiği bildirildi.
 
İmza gününe katılan taraftarların sorularını da yanıtlayan Reto Ziegler, Türkiye’de ve Fenerbahçe’de çok mutlu olduğunu belirterek, "Aykut Kocaman’ın önderliğinde, her maça başkanımız Sayın Aziz Yıldırım için çıktık. Takım arkadaşlığını pekiştirerek şampiyonluk şansını son maça taşıdık. Ne yazık ki son maçta golü bulamadık. Buna rağmen 29 yıl sonra kazanılan Türkiye Kupası ile teselli bulduk" diye konuştu.
 
Galatasaray maçında attığı golle ilgili bir soruya, "Golü attıktan sonra yapmış olduğum hareket, o an damarlarımda akan kanın sarı-lacivert olduğunu hissetmemden kaynaklandı" cevabını veren Ziegler şunları söyledi:
 
"Çok büyük bir aileyiz. Herkes en iyisini verdi. Volkan Demirel, Avrupa’nın en iyi kalecisi. Lefter’in tabutunu gururla taşıdım. Transferim öncesi, İsviçre dernek yöneticilerinin bana Fenerbahçe ve Türkiye hakkında söylediklerini, formayı giyince daha iyi gördüm ve formanın ağırlığını hissettim. Muhteşem taraftarın her türlü ortamda müthiş desteği kelimelerle anlatılmaz. Fenerbahçe’de çok mutluyum. Türkiye’de kalmak istiyorum. Umarım Juventus ile görüşmeler olumlu geçer ve Şampiyonlar Ligi’nde Fenerbahçe forması giyerek taraftarımızın beklentilerine cevap veririm."