Ziegler yuvaya geri dönüyor

Galatasaray’a gol atarak gerçek F.Bahçeli olan, Lefter’in tabutunu en ön safta taşıyan, şike sürecindeki duruşuyla taraftarın kalbini fetheden İsviçreli formasına kavuşuyor.

Ziegler yuvaya geri dönüyor
31 Aralık 2012 Pazartesi 17:48 tarihinde eklendi, 1.035 kez okundu.

 

Fenerbahçe ara transferdeki ilk bombasını patlattı. Sarı-lacivertli takımda geçtiğimiz yıl kiralık olarak forma giyen İsviçreli sol bek Reto Ziegler, 6 ay aradan sonra yuvaya döndü. Bir yıllık süreçte ortaya koyduğu performans ve duruş ile taraftarların gözdesi haline gelen Reto Ziegler, gözyaşlarıyla ayrıldığı Fenerbahçe’nin formasına kısa sürede yeniden kavuşmuş oldu.
 
ZIEGLER ’40 YILLIK FENERBAHÇELİ’ GİBİ
 
Lefter’in cenazesinde tabutu en ön safta taşıyan, Başkan Aziz Yıldırım’ı cezaevinde ziyaret etmek istediğini her fırsatta dile getiren Ziegler, forma giydiği dönemde kendisi için “40 yıllık Fenerbahçeli” dedirtecek duruş ortaya koymuştu. İsviçreli’nin Galatasaray ile TT Arena’da oynanan maçta attığı gol sonrasındaki sevinç fotoğrafı sosyal medyada büyük ilgi görmüştü.
 
SAVUNMANIN SOLU BÜYÜK GÜÇ KAZANDI
 
Duygusal yapısıyla dikkat çeken Ziegler sezon başında kulübü Juventus ile anlaşma sağlanamadığı için Lokomotif Moskova’ya kiralanmıştı. Kocaman’ın gözdeleri arasında yeralan Ziegler’in gelişiyle sarı-lacivertli takımın sol kanadı bir hayli güçlenecek. Dinlenmeden oynayan Hasan Ali Kaldırım’ın alternatifi olarak alınan Ziegler, Avrupa’da da oynayabilecek. (Amkspor)