Ziraat Odası başkanları bilgilendirildi

Nevşehir Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünü tarafından İl ve İlçe Ziraat Odası Başkanlarına ve çalışanlarına istişare ve bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Ziraat Odası başkanları bilgilendirildi
29 Ocak 2014 Çarşamba 20:25 tarihinde eklendi.


İl Müdürlüğü'nde yapılan toplantının açılış konuşmasını yapan İl Müdürü Mehmet Ali Yıkarbaba, Ziraat Odası personelince yapılmayan veya eksik yapılan işlemlerden ve eksik yada yanlış tutulan oda kayıtlarından dolayı vatandaşların mağduriyet yaşadığını, bu mağduriyetlerin çözümüne yönelik çalışmaların yapılması gerektiğinin belirtti.

Nevşehir Ziraat Odası Başkanı Mustafa Ekiz ise paydaş olarak sorunların çözüme ulaştığı yerde bulunmaktan mutlu olduklarını, kendilerini evlerinde gibi hissettiklerini belirtti.

Yapılan bilgilendirme toplantısına Nevşehir Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mehmet Ali Yıkarbaba, İl Müdür Yardımcısı Erdin Polat ve Şef Mensup Polat, Nevşehir Ziraat Odası Başkanı Mustafa Ekiz, Kozaklı Ziraat Odası Başkan Adnan Şen, Hacıbektaş Ziraat Odası Başkan Sami Dişli, Acıgöl Ziraat Odası Başkan Ali Gökpolat, Avanos Ziraat Odası Başkan Abdulkadir Macit , Ürgüp Ziraat Odası Başkan Mustafa Korkmaz, Gülşehir Ziraat Odası Başkan H.Mehmet Baysal ve Derinkuyu Ziraat Odası Başkan Yavuz Şen ile birlikte oda çalışanları da katıldı.


CİHAN