Ziyaretine gelmeyen oğlunu öldürdü

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir baba, Kurban Bayramı ziyaretine gelmeyen çocuklarını pompalı tüfek ile vurdu.

Ziyaretine gelmeyen oğlunu öldürdü
15 Ekim 2013 Salı 18:45 tarihinde eklendi, 1.701 kez okundu.
Çocuklarından biri yaşamını yitirirken, diğeri ise ağır yaralındı. Olay, saat 16.00 sıralarında Turgutreis beldesinde meydana geldi.

Bir yıldır eşi Sergül İşli ve çocukları Nazmi ve Ebru'dan ayrı yaşayan T.İ. (47), iddiaya göre Kurban Bayramı'nda çocuklarının el öpmeye gelmemesine sinirlendi. Bunun üzerine eşinin yaşadığı eve giden T.İ. pompalı tüfekle dehşet saçtı. Sinirli baba ilk önce kapının arkasında duran kız çocuğunu kalçasından vurarak yaraladı.

Kapının açılması ile 17 yaşındaki oğlu Nazmi'yi ise sürükleyerek yolun karşısında bulunan tarlaya götürdü. Bir müddet oğlu ile boğuşan baba daha sonra pompalı tüfeğini çekerek oğluna iki el ateş ederek göğsünden ve karnından vurdu. Nazmi İşli olay yerinde hayatını kaybetti, kızı Ebru İşli ise hastaneye kaldırılarak ameliyata alındı.


Oğlunu yaka paça dışarı çıkarırken sağa sola ateş açan Turan İşli tüfeğinden çıkan mermilerle aynı iş yerinde çalışan Naci Özgün'e isabet etmesi sonucundan elinden yaralandı. Bir kişiyi öldüren iki kişiyi de yaralayan T.İ. ise olay yerinde uzaklaşarak kayıplara karıştı.

Olay yerine gelen jandarma ekipleri T.İ.'yi yakalamak için geniş çaplı arama başlattı. Çocuğunun cansız bedenini gören anne Sergül İşli sinir krizleri geçirdi. Olay yerine gelen savcılığın incelemelerinin ardından 17 yaşındaki İşli’nin cansız bedeni otopsi için adli tıp kurumuna gönderildi.

Olayın ardından çalıştıkları iş yerinin sahibi Duygu Bilgin ailenin babadan şiddet gördüğünü belirterek, "Bir yıl önce Segül İşli eşine boşanma davası açtı. Çocuklara şiddet uyguluyordu. Çalışmaz, çocuklarını çalıştırır ve paralarını alırdı.

Buna dayanamayan anneleri boşanma davası açarak ayrı yaşamaya başladı. Her zaman tehdit alıyordu kocasından, geçen hafta yine tehdit etmişti, jandarmaya şikayet etti, ama jandarma üstünde durmadı. Bunun adı yine devlet koruyamadı oldu." dedi.


CİHAN