Zodiac Havuz Robotu

Ticari işletmeler ve otellerde bulunan yüzme havuzlarının temizliği büyük bir yük olarak görülebilir. Zodiac havuz robotu ürünleri ile her türlü havuz temizliği daha kolay yapılabiliyor

Zodiac Havuz Robotu
08 Nisan 2020 Çarşamba 10:46 tarihinde eklendi, 1.202 kez okundu.

Ticari işletmeler ve otellerde bulunan yüzme havuzlarının temizliği büyük bir yük olarak görülebilir. Zodiac havuz robotu ürünleri ile her türlü havuz temizliği daha kolay yapılabiliyor. Havuz temizliği için neden zodiac havuz robotu diyenler, ürün özelliklerini inceleyerek tüm ayrıntıları görebiliyor. Havuzu kullanmak isteyen müşteriler, öncelikle havuz suyunun ve çevresinin temizliğine dikkat ederler. Havuzlar temiz olduğunda, suyu daha berrak olacak ve güzel görünecektir. Kirli olan havuza insanlar girmek istemeyeceği için bu işletmeler için kayıp olacaktır.
 

Havuz Robotu Avantajları
 

Zodiac havuz robotu temizlik ürünleri, yüksek kavrama ve emiş gücüne sahiptir. Firma tüm havuz türlerine uygun modeller geliştiriyor ve havuzların temizlenmesi işlemlerini kolaylaştırıyor. Zodiac havuz robotu ürünlerinin sağladığı avantajlar, temizlik işlemlerinin hızlı, detaylı ve ekonomik olarak yapılmasını sağlamasıdır.
 

Yeni modelleri uzaktan kumandalı olarak kontrol edilebiliyor ve havuz suyu içerisinde tüm dip bölgelere rahatlıkla yönlendirilebiliyor. Üzerinden bulunan fırçalar ile kaplama yüzeylerinin tamamen temizlenmesini sağlıyor. Havuz zemin ve duvarlarında temizlik esnasında çizilme gibi sorunlar oluşturmamaktadır.
 

Zodiac Havuz Robotu Çeşitleri
 

Havuz zemin kaplama özelliklerine ve havuz büyüklük yapılarına göre temizleme robotu seçimleri yapılabilir. Havuzlar için önerilen zodiac havuz robotlarının farklı modelleri bulunmaktadır.
 

Piyasada bulunan modeller arasında;
 

  • RC 4400 Zodiac Cyclonx Pro
  • Zodiac RV 5600 4 WD Vortex Pro
  • Zodiac 5500 4 WD Vortex Pro
  • Zodiac RT 3200 Tornax pro
  • Zodiac RT 2100 Tornax Pro
  • Alpha RA 6300 İQ
  • Zodiac RV 4400 Vortex Pro
     

Havuz malzemeleri satışı yapılan online alışveriş sitelerinde, zodiac havuz robotu ürünlerinin tüm çeşitlerini bulabiliyor ve indirimli fiyatlarla satın alabiliyorsunuz.
 

Havuz Temizliği
 

Havuz temizliği, hem görüntü hem de insan sağlığı açısından önemlidir. Havuz suyu içerisinde zamanla çeşitli partiküller oluşabilmektedir. Bu partiküller temizlenmediğinde zamanla havuz dibine çökecek ve suyun bulanık görünmesine neden olacaktır. Bu görüntünün oluşmaması ve suyun her zaman temiz kalması için havuz temizliğinin sürekli yapılması gerekiyor. Havuz suyunu her zaman boşaltmak mümkün değildir. Bunun için zodiac havuz robotları kullanılarak su boşaltılmadan temizlik en iyi şekilde yapılabiliyor. Havuzların temiz kalabilmesi için temizleme robotu seçiminde zodiac marka havuz robotlarının seçimi önemlidir.
 

Zodiac Havuz Robotu Seçimi
 

Havuz robotu seçiminde zodiac marka ürünlerin tamamı incelenebilir. Havuz büyüklüğüne ve zemin kaplama özelliklerine göre seçimler yapılabilir. Zodiac havuz robotları, cam mozaik, seramik gibi tüm kaplama ürünleri için kullanışlıdır. Robotlar üzerinde bulunan fırçalar ile kaplama yüzeylerinde bulunan tüm atık maddeler temizlenmektedir. Emiş gücünün yüksek olması, en küçük partikülleri bile çekerek haznesinde saklayabilmektedir. Saklama haznesi oldukça geniştir. Havuz robotu seçiminden zodiac farklı modelleri ile çeşitli alternatifler sunuyor.
 

Havuz Temizleyicileri
 

Havuzların düzenli olarak temizlenmesi, hem havuzun sürekli temiz kalmasını hem de temizleme işlemi maliyetlerinin düşmesine neden olacaktır. Zodiac havuz robotları, en iyi havuz temizleme araçları olarak bilinmektedir. Havuz suyu içerisinde uzaktan kumandası ve sensörleri yardımıyla rahatlıkla hareket ettiği için günlük temizlikler yapılabilmektedir. Teknik özellikleri ve güçlü yapısı ile detaylı temizlik yapılmasını sağlıyor. Ayrıca kir saklama haznesi geniş olduğu için sık sık boşaltma işlemine gerek kalmadan, tek seferde havuzun tüm temizliğini yapabiliyor.