Zokora antrenmana çıktı

Trabzonspor 18 Temmuz'da UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda Derry City ile yapacağı maçın hazırlıklarına iki günlük iznin ardından Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla başladı.

Zokora antrenmana çıktı
14 Temmuz 2013 Pazar 18:53 tarihinde eklendi.
Antrenman öncesi basın mensuplarının bulunduğu alana şerit çekilmesi tepkiye neden oldu. Daha sonra yardımcı antrenör Hami Mandıralı şeridi kaldırarak kenara aldı. Teknik direktör Mustafa Akçay yönetiminde yapılan antrenmana ise sakatlıkları bulunan Janko ve Sapara dışındaki tüm futbolcular katıldı. Yönetimle yaşadığı fikir ayrılıkları nedeniyle takımın Isparta'daki kampına katılmayan Fildişi Sahilli oyuncu Didier Zokora'nın da takımla birlikte antrenmana çıkması da dikkat çekti. Bu arada Davraz kampından sonra izin alan Sol Bamba'da zamanında gelerek antrenmana çıktı.
 
Antrenman öncesi teknik direktör Mustafa Akçay, oyuncularıyla kısa süreli bir sohbet yaptı. Ardından Didier Zokora ve Sol Bamba ile omzundan sakatlığı bulunan kaleci Fatih Öztürk takımdan ayrı olarak koşu yaptı. Diğer futbolcular ise antrenmanda koşunun ardından taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi. Bu arada kampın ardından yapılan ilk antrenmanı çok sayıda taraftar da izledi.