''Zorlu maçlarda yararlı olmak istiyorum'

Konya Torku Şekerspor maçında 3 gol atan Fenerbahçeli Bienvenu, en büyük hedefinin daha zorlu maçlarda goller atıp takımına faydalı olmak olduğunu söyledi.

Zorlu maçlarda yararlı olmak istiyorum
12 Ocak 2012 Perşembe 23:49 tarihinde eklendi.

Maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtlayan Bienvenu, "Uzun zamandır gol atamıyordum. Bugün bu şansı yakaladım. Daha büyük hedeflerim var. En büyük hedefim önümüzdeki zorlu maçlarda gollerimi atıp takımıma yararlı olmak" diye konuştu. 
    
Ligde ilk yarının son maçında Medical Park Antalyaspor maçında gol kaçırdığı pozisyonlar sonrası stres yaşadığını anlatan Bienvenu, "Kaçırdığım gollerden ziyade 2 puan yitirmiştik, bu bende büyük bir baskı yarattı. Kazanmış olsak bu kadar stres yaratmazdı. Umarım önümüzdeki dönemde kaybettirdiğim 2 puanı telafi ederim" şeklinde konuştu. 
    
Gollerden sonra, topu formasının altına karnına sokarak yaşadığı sevinçle ilgili olarak da Fenerbahçeli futbolcu, "1,5 ay sonra çocuğum dünyaya gelecek, yeni doğacak çocuğuma böyle güzel günler hediye etmek istiyorum. Bugün yaşadığım gibi güzel, mutlu günler hediye etmek istiyorum" ifadelerini kullandı. 
    
Fenerbahçe'nin transfer için forvet arayışı konusunda ise Bienvenu, "Bu takımımızın yararına olan bir durum, beni sevindiriyor. Uzun soluklu ligde çok sayıda müsabaka oluyor. Dönem dönem golcüler gol atamadıkları periyotlar yaşıyorlar. Bize katkısı olacak fazladan bir arkadaşımız olursa bundan sadece mutluluk duyarız" diye konuştu.