Akhisar Belediyespor'dan fuhuş iddialarına tepki

Antalya'da suç örgütü kurarak fuhuş yaptırdığı öne sürülen bir çetenin, devre arası kampı için bu kentte bulunan Akhisar Belediyesporlu 3 futbolcuya da kadın temin ettiği haberlerine, kulüp yönetiminden sert tepki geldi.

13 Şubat 2013 Çarşamba 19:24 tarihinde eklendi.

 

İddia edildiği gibi devre arası kampını Antalya'da değil Side'de yaptıklarını kaydeden Kulüp Başkanı Hüseyin Eryüksel, konakladıkları otelde milli takım ve Beşiktaş kafilesinin de bulunduğunu hatırlatarak,

"Kamp süresince yönetici arkadaşlarım ve teknik heyetimiz neredeyse her dakika futbolcularımızla birlikteydi. Bu konuda en küçük bir şüphe dahi duymuyoruz. Ayrıca söylentilerin Galatasaray maçıyla başlayacak kritik bir döneme rastlamasına anlam veremiyorum. Cuma günkü Galatasaray karşılaşması öncesi futbolcularımızın morallerinin bozulmasını istemiyoruz" dedi.

DHA