A.U.'nun şikayeti üzerine polis tarafından gözaltına alınan T.A., suçlamayı kabul etmezken, savcılık tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Olay, iddiaya göre geçtiğimiz Cumartesi günü T.A.'ya ait özel poliklinikte meydana geldi. Eşi polis memuru olan ve psikolojik tedavi gördüğü iddia edilen A.U., polis merkezine giderek, "Karnındaki gaz sıkışması şikayeti ile doktor T.A.'nın özel muayenesine gittim. Karnımda şişlik vardı. Burada bana serum verip, bayılttı. Kendime geldiğimde bana bir şeyler yaptığını anladım. Hayal, meyal olanları hatırlıyorum. Ama güçsüzdüm karşı koyamadım. Ayıldıktan sonra polise gelerek şikayetçi oldum" dedi.
KABUL ETMEDİ
Şikayet üzerine gözaltına alınan evli doktor T.A., A.U'nun kendisine muayene olmak için geldiğini ve serum taktığını doğruladı ancak suçlamaları kabul etmedi. T.A. verdiği ifadesinde, "Bana iftira atılıyor. Kesinlikle böyle bir durum olmadı. Benim bir suçum yok. Anlatılanlar tamamen iftiradan ibaret" dedi.
A.U.'nun kanında bayılmasına neden olan bir ilacın olup olmadığnın araştırılması için kan örneği alındı. Polisteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen T.A., delil yetersizliği nedeniyle savcı tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.