Fırtına geliyor!

Meteoroloji, meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, taşkın, yıldırım, dolu vb.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

Fırtına geliyor!
21 Mart 2013 Perşembe 13:19 tarihinde eklendi.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü. bu gece saatlerinden yarın sabah saatlerine kadar Kıyı Ege ve Batı Akdeniz'de görülecek yağışların; Çanakkale'nin güney ve batısı, Edirne'nin güneyi, Balıkesir'in batı ilçeleri (Ayvalık, Edremit, Havran ve Burhaniye) ile İzmir il genelinde yarın sabah saatlerinden itibaren ise Aydın, Muğla, Antalya, Isparta ve Burdur çevrelerinde kuvvetli (21-50 kg/m2) olmasının beklendiğini açıkladı.
 
Meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, taşkın, yıldırım, dolu vb.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.
 
KUVVETLİ RÜZGAR VE FIRTINA UYARISI 
 
Rüzgarın, yarın İç Anadolu Bölgesi genelinde güneyli yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) ve zaman zaman fırtına (60-80 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (ağaç ve direklerin devrilmesi, çatı uçması, baca gazı zehirlenmeleri, toz taşınımı sebebiyle görüş mesafesinin ve hava kalitesinin azalması, ulaşımda aksamalar vb.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.