İki öğrenci el ele can verdi

Van'da meydana gelen depremde kaldıkları evin yıkılmasıyla enkaz altında kalan 4 öğrenciden 2'sinin cesedi çıkarıldı. Şırnaklı iki öğrencinin cesetleri el ele bulundu.

İki öğrenci el ele can verdi
24 Ekim 2011 Pazartesi 16:07 tarihinde eklendi, 1.524 kez okundu.

 

Van'da meydana gelen depremde yıkılan binalar arasında 4 öğrencinin kaldığı bir ev de bulunuyor. Yapılan çalışmalar sonucu enkaz altından 4 öğrenciden 2'sinin cesedi çıkarıldı.
 
Cesetlerin, Van Yüzüncüyıl Üniversitesi Erciş Meslek Yüksekolu Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü 1. Sınıf öğrencileri Vehbi Taşar (23) ile Ömer Beyter'e (23) ait olduğu belirlendi.
 
Taşar ve Beter'in cenazeleri Şırnak'a getirildi. Vakıf Camisi'nde kılınan namazın ardından cenazeler Bahçelievler Mezarlığı'nda yan yana defnedildi.
 
Taşar ve Beyter'in yakınları, aynı sınıfta olan gençlerin cesetlerinin çıkarıldığında el ele olduklarını kaydetti.