Yemen'de sular durulmuyor!

Yemen'in başkenti Sanaa'nın batısında Yemen Devlet Başkanı Ali Abdullah Salih aleyhine yapılan gösteriye güvenlik güçlerinin müdahalesi sırasında 3 Yemenli gösterici öldü, 160 kişi yaralandı.

Yemende sular durulmuyor!
19 Nisan 2011 Salı 23:26 tarihinde eklendi.

 

 Yaralıların tedavisinde görev alan Dr. Fakir Kabati, AFP'ye yaptığı açıklamada, polisin gösteriyi dağıtmak için müdahale ettiğini, ancak daha sonra geri çekilmek zorunda kaldığını belirtti. 
    
Kabati, olaylar sırasında 3 kişinin öldüğünü, 30 kişinin kurşunla 30 kişinin taş veya başka ağır nesnelerle 100'e yakın kişinin de güçlü gözyaşartıcı bombalarla yaralandığını söyledi. 
    
Resmi makamlardan yapılan açıklamada, 100'e yakın güvenlik gücü mensubunun yaralandığı ve göstericilerin 10 kadar güvenlik gücü subayı ve ajanını kaçırdığı bildirildi. 
    
Görgü tanıkları, sivil giyimli kişilerin havaya veya göstericilere doğru ateş açtığını kaydetti.