Aquafilling ile Ameliyatsız Meme Büyütme Nedir ve Avantajları Nelerdir

Her kadının en büyük hayali dolgun ve diri göğüslere sahip olmaktır. Ancak genetik faktörler ve çevresel faktörlerin etkisiyle bu çoğu kişi için mümkün olmamaktadır

Aquafilling ile Ameliyatsız Meme Büyütme Nedir ve Avantajları Nelerdir
01 Mart 2019 Cuma 17:10 tarihinde eklendi, 3.001 kez okundu.

Her kadının en büyük hayali dolgun ve diri göğüslere sahip olmaktır. Ancak genetik faktörler ve çevresel faktörlerin etkisiyle bu çoğu kişi için mümkün olmamaktadır. Özellikle küçük meme veya istenilen bedenin altında bir boyuta göğüsler birçok bayanın mutsuzluğunun temel sebeplerindendir ve ciddi özgüven sorunlarına bile neden olabilecek bir takıntı haline gelebilmektedir.


Ameliyatsız meme büyütme, eskiden yalnızca ameliyatla silikon takılması ile mümkün olan bir işlemken artık gelişen teknolojinin etkisiyle ameliyatsız göğüs dolgusu kullanılarak ta mümkün olmaktadır ve ameliyat olmaktan çekinen, vücudunda yara izi olmasını istemeyen veya silikonun neden olduğu yapaylık hissinden hoşlanmayan kadınlar için harika bir alternatif meme estetiği çözümü olmuştur.


Aquafilling ile meme büyütme sadece 25-30 dakika içerisinde gerçekleştirilen ve hasta uyanık olduğu için istediği büyüklüğe kendisinin karar verebilmesi gibi büyük avantajları olan bir göğüs büyütme tekniğidir. Dahası işlem sadece kanül ile yapıldığı ve herhangi bir kesi yapılmadığı için yara izi oluşmadığından asla iz kalmaz. Aynı zamanda meme dolgusu insan teniyle aynı hisse ve kıvama sahip olduğu için dışardan anlaşılması mümkün değildir ve bu birçok kadın için tercih sebebidir.


Aquafilling dolgusu kalıcı değildir ve ortalama ömrü kişiden kişiye göre değişmekle birlikte yaklaşık 2-5 sene arasındadır. Vücut tarafından yavaş yavaş emilen bu özel dolgu istenildiği takdirde basit bir takviye uygulaması ile sadece 15 dakika içerisinde tekrar ilk yapıldığı günkü büyüklüğüne geri getirilebilir.


Sonuç olarak aquafilling meme dolgusu ile göğüs estetiği silikon ameliyatlarına karşı konforlu, iyileşme süreci olmayan, herhangi bir iz ve yapaylık bulundurmayan daha basit bir alternatif çözümdür ve silikon ameliyatı olmaktan çekinen ve daha basit bir yöntemleri arzuladığı göğüs büyüklüğüne ulaşmak isteyen kadınların tercih ettiği meme estetiği uygulamasıdır.