Bayram Kılıçkıran İnstagramda Açık Buldu!

İstanbul’da yaşayan sosyal medya fenomeni, bu kez de popüler fotoğraf ve video paylaşım platformu Instagram’ın bir açığını buldu.

Bayram Kılıçkıran İnstagramda Açık Buldu!
05 Temmuz 2020 Pazar 14:28 tarihinde eklendi, 5.797 kez okundu.

 

İstanbul’da yaşayan sosyal medya fenomeni, bu kez de popüler fotoğraf ve video paylaşım platformu Instagram’ın bir açığını buldu.

 

 

 

 

 

 

Daha önce Facebook’un açığını bulan 21 yaşındaki Bayram Kılıçkran,bu kez de Instagram’ın bir açığını keşfetti. Bu açık sayesinde istediği instagram hesabını kapatabilen Bayram Kılıçkıran şunları söyledi "Gizli veya açık olan hesaplar fark etmiyor. İnstagrama şikayet et kısmından bu açığı keşfettim. Google chrome üzerinden bu açık mevcuttu. Bir kod ile takipcisi önemli olmadan hesaplar kapanabiliyordu." dedi.

 

 

 

 

İHA’ya konuşan 21 yaşındaki sosyal medya fenomeni Kılıçkıran, “Bu açık ciddi tehlike de hesaplara risk veriyordu. Takipcisi önemli olmadan her hesabı 15 dakika içerisinde kapatabiliyordu bu açık. Bu zaafiyeti instagrama bildirmekten mutluluk duydum.Kötü niyetli insanların eline geçmeden açığı instagrama bildirdim” dedi.

 

 

 

 

Açığı bulduktan sonra Instagram ile iletişime geçen Bayram Kılıçkıran, 3 bin dolar yani 20 bin TL ile İnstagram tarafından ödüllendirildi. İnstagram Ekibi sosyal medya fenomeni Bayram Kılıçkıran'a teşekkür ederek açığı kapattı.

 

Instagram’ın kendilerine, yeni güncellemeler ile bu açığı kapatacaklarını söylediğini belirten Kılıçkıran, “En son 2 Temmuz'da güncelleme gelmişti. Bu güncelleme ile açık kapandı. Ve instagram tarafından gerekli ücretimi aldım" dedi.

 

Açığı bulan genç sosyal medya fenomeni Bayram KILIÇKIRAN bir çok ulusal yabancı haber sitelerinde bu açık ile yer edindi.