Birbirlerine aşık olup stüdyoyu terk ettiler

Kısmetse Olur programının Vietnam versiyonunda kadın yarışmacılar, kendilerine talip olan damat adaylarını reddedip birbirlerine aşık olduklarını söyleyerek yarışmadan ayrıldı.

Birbirlerine aşık olup stüdyoyu terk ettiler
25 Eylül 2018 Salı 11:41 tarihinde eklendi, 6.499 kez okundu.
Türkiye'de 'Kısmetse Olur' programının Vietnam versiyonu olan ‘The Bachelor’da yarışmacılar şaşırtıcı bir şekilde programı terk etti. İki kadın yarışmacı, kendilerine aşık olan damat adaylarını reddedip birbirlerine aşık olduklarını söyleyerek yarışmadan çekildi.
 
 
Geçtiğimiz günlerde yayınlanan prpgramda yarışmacılardan Minh Thu, Truc Nhu adlı yarışmacıya aşık olduğunu, bu nedenle yarışmayı terk etmek zorunda olduğunu söyledi.
 
 
Erkek yarışmacı Nguyen Quoc Trung’a hitaben konuşan Minh Thu, “Bu programa aşkı bulmak için katılmıştım. Kendim için aşkı buldum ama bu sen değilsin. Bir başkası” dedi.
 
 
Ardından aşık olduğu kadın Truc Nhu’ya doğru yürüyerek ona sarılan Minh Thu, ona “Benimle eve gel” dedi. 
 
 
Diğer yarışmacıların şaşkın bakışları arasında Nhu, Minh Thu’nun verdiği gülü kabul etti. Bu, ilişki teklifini de kabul etmesi anlamına geliyordu.
 
Truc Nhu, yarışmada flört ettiği erkeğe hitaben, “Umarım seni gerçekten seven, anlayan, sana nasıl bakılması gerektiğini bilen, uzaktan bakan ama nasıl hissettiğini bilen birini bulabilirsin. Özür dilerim” dedi.
 
Nhu ayrıca, “Fikrimi değiştirerek bu gülü kabul ettim ve bu yolculuğa devam edeceğim” ifadesini kullandı.
 
 
İki kadın birikte yarışmayı terk etti.
 
 
Olay sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.