Bitcoin ve Kripto Para Haberleri Bu Platformda!

2017 yılının son çeyreğinde yaptığı inanılmaz değerleme ile tüm dünyada adıı duyuran bitcoin ve diğer altcoinler şüphesiz ki insanların ilgi odağı haline gelmeyi başardı.

Bitcoin ve Kripto Para Haberleri Bu Platformda!
10 Nisan 2020 Cuma 09:33 tarihinde eklendi, 1.133 kez okundu.

2017 yılının son çeyreğinde yaptığı inanılmaz değerleme ile tüm dünyada adıı duyuran bitcoin ve diğer altcoinler şüphesiz ki insanların ilgi odağı haline gelmeyi başardı. O zamandan bu yana bitcoin haberleri çok daha fazla rağbet görüyor. İnsanlar gözlerinin önünde bitcoin’in birkaç ay içerisinde 8 katına çıkmasını, hemen ardından diğer altcoinlerin büyük bir boğa sezonu yaşayarak 5-10 hatta 100 katına çıkmasını görünce kripto paralar artık erken emeklilik kapısı haline geldi.

 

Peki o işler gerçekten öyle mi?

 

Tam da bu altcoin haberleri çıkış yaptığı zamanlarda hevesle piyasaya giren, kredi çeken, arabasını satan, birikimini basan o kadar çok insan oldu ki şimdiye kadar, hepsinin hayali gerçek olsaydı şimdiye dünyanın en zengin insanları listesinde birçok türk görebilirdik.

 

Kripto Para piyasasına girmek öyle hayal edildiği kadar kolay ve stressiz değil. Fakat kripto para borsasına girip alım satım yaparak kazanmak istiyorsanız, veya ben yatırımcıyım coinimi alır beklerim diyorsanız, size bu ortamda bir haber sağlayıcı lazım.

 

resim.jpg

 

Muhabbit.com tam da burada sizlere en güncel kripto para, bitcoin ve altcoin haberlerini sunuyor. Sosyal medyada Türkiye’nin ilk ve en büyük kripto para topluluğu olan muhabbit, hem sosyal medya hem de internet sitesi üzerinden gündemi sizlere getiriyor.

 

Bitcoin geçtiğimiz haftalarda uzun zamandır düşmediği bir fiyat etiketine kadar (yaklaşık 3.700 dolar) gerilemişken şimdi ise baktığımızda tekrardan 7 bin dolar seviyesine dönüş yaptığını görüyoruz. Koronavirüs’ten kaynaklanan piyasa çöküşünde son 4 yılda geldiği noktadan en az düşüş gösteren para birimlerinden biri olan bitcoin, şüphesiz en hızlı geri dönüş yapanlardan da oldu.

 

Siz de kripto para dünyasına atılacaksanız, Muhabbit’i es geçmemenizi öneririz.