BitTorrent Token (BTT) Nedir? Nasıl Alınır?

BitTorrent Token 2019 yılının ocak ayında kripto para dünyasına sürüldü. Şu anda geldiğimiz noktada en iyi kripto paralar listelendiğinde BitTorrent token, en büyük 56. sanal para olarak göstermektedir.

BitTorrent Token (BTT) Nedir? Nasıl Alınır?
05 Mayıs 2022 Perşembe 13:39 tarihinde eklendi, 3.894 kez okundu.

BitTorrent Token 2019 yılının ocak ayında kripto para dünyasına sürüldü. Şu anda geldiğimiz noktada en iyi kripto paralar listelendiğinde BitTorrent token, en büyük 56. sanal para olarak göstermektedir. BitTorrent Token, yaygın olan eşler arası veri paylaşım kuralları olan BitTorrent’in kendi sanal parasıdır.
 

BTT ticket kullanmakta olan BitTorrent Token, eşler arasında veri paylaşımı hayatını belirtmek amacıyla yapılmış bir kripto paradır. Inc.com sitesi tarafından yayınlandığı üzere, dünyada bulunan en büyük kripto para ağlarından birisi olan TRON ile dünya çapında 100 milyon insandan fazla kullanıcıya sahip olan popüler bir eşler arası veri paylaşım protokolü olan BitTorrent’in alınmasından sonra yapıldı.
 

Geleneksel ve yaygın dosya gönderim dünyasında, ilk önce hızlıca istenilen bir dosyanın ve verinin indirilmesinin hızlandırılmasının sadece birkaç tane yolu bulunmaktadır ve ağa veri yerleştirmek için aynı derecede ve çok az teşvik edilmekteydi. 
 

                                      
 

BitTorrent Token Nerelerde ve Nasıl Kullanılır?
 

Dosya paylaşımı amaçları için, BitTorrent Token’ın birinci kullanım alanı, dosya paylaşma hizmetlerinin kullanıldığı yerlerdir. Dosyaları ve verileri BitTorrent’ten düzenli aralıklarla indirirseniz, seçilen dosyanın daha hızlı aktarılması için BitTorrent belirteci kullanılabilir. BitTorrent’e dosya koyarsanız, BitTorrent Token kazanabilirsiniz. Borsalara kaydolduktan sonra sizi karşılayan kripto para rehberiniinceleyerek kripto paralar hakkında çok daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz
 

Bir yatırım olarak, diğer kripto para projeleri gibi, BitTorrent Token da bir kripto yatırımı olarak kullanılabilir. TRON ve BitTorrent geliştiricilerinin yaptıklarından memnun olursanız, değerinin artması dileğiyle bu kripto parayı alabilirsiniz.
 

Para birimi olarak, Kesinlikle ama kesinlikle bu durum için geliştirilmemiş olsa da, BitTorrent Token diğer tüm paralar gibi alınabilir, satılabilir ve gönderilebilir. Bu sebeple, onaylamaya istekli bir alıcı ya da satıcı bulunabilirse BitTorrent Token’ı bir dijital para birimi olarak kullanabilirsiniz.

BitTorrent Token Nereden Alınabilir?

BitTorrent jetonu, piyasada bulunan popüler kripto paralardan biridir. Dünya genelinde yatırım kişilerin ilgisini çekmiştir ve böylece yayılarak bilinmiştir. Tam olarak da bu sebeple, BitTorrent jetonunu bütün borsalarda bulabileceksiniz. Bittorrent Coin dünyanın en yaygın kripto para borsalarından birisi olan Binance üzerinden satın alınabilir. Binance referans kodu 2022-2023 ile Bittorrent coin’i, Binance üzerinden indirimli bir komisyon ücreti ile satın alabilirsiniz.
 

Güncel Binance Referans (Komisyon İndirimi) Kodları (Ömür Boyu Geçerli)

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz: JL3MPH7U

Binance Futures vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505

                            metin, açık hava, gece göğü içeren bir resimAçıklama otomatik olarak oluşturuldu