Bodrum’da Tekne Kiralayarak Eşsiz Bir Tatil Deneyimleyin

Bodrum, tarihi güzellikleriyle, Akdeniz ve Ege bölgesi iklimlerinin harmanlandığı bir iklim özelliğiyle, berrak mavi deniziyle oldukça turistik bir ilçedir.

Bodrumda Tekne Kiralayarak Eşsiz Bir Tatil Deneyimleyin
20 Nisan 2022 Çarşamba 10:10 tarihinde eklendi.

Bodrum, tarihi güzellikleriyle, Akdeniz ve Ege bölgesi iklimlerinin harmanlandığı bir iklim özelliğiyle, berrak mavi deniziyle oldukça turistik bir ilçedir. Tüm bu güzellikleri, Bodrum tekne tatili planı yaparak görmek niyetindeyseniz, çok doğru bir tercih yapıyorsunuz demektir. Çünkü tekne tatili ile belirli bir noktada sınırlanmayacak, doyasıya gezebilecek, maviliklerde yüzebilecek ve eğlenceyi doyasıya hissedebileceksiniz. İster arkadaş grubunuz, ister ailenizle bu eşsiz güzellikteki tekne tatilini deneyimleyin.
 

Özellikle pandeminin hayatımıza girmiş olmasıyla hijyenik açıdan tereddüt ederek geçirdiğimiz tatiller, tekne tatili ile son buluyor. Tekne kiralama Bodrum için oldukça avantajlı bir tatil alternatifidir. Viento Yachting, sizlere herkesten uzak, stresinizi atabileceğiniz, eğlenceyi doruk noktasında yaşayabileceğiniz bir tatil fırsatı sunmaktadır. Sizler de bu fırsattan yararlanmak istiyorsanız, erken rezervasyon avantajları ile bu tatil deneyimini kaçırmayın.
 

Tekne İle Gidip Gezebileceğiniz Muhteşem Koylar
 

Bodrum’un muhteşem güzelliklerine şahit olabileceğiniz, Bodrum gulet tatili  ile gidebileceğiniz koyları şu şekilde sıraladık:
 

  • Akvaryum Koyu

Bodrum tekne turu ile görebileceğiniz en keyifli ve güzel koylardan olan Akvaryum Koyu, berrak ve pırıl pırıl denizi ile sizlere göz kırpacak.

  • Meteor Çukuru

Bir meteorun düşerek çukurun oluşmasına sebebiyet verdiği düşünülen bu yer, 20 metre derinliğe sahiptir ve suyu çok temizdir.

  • Karaada – Kleopatra Mağarası

Karaada’da yerleşim olmadığı için doğal güzelliğini korumaktadır. Bu adadaki Kleopatra Mağarası Kaplıcası oldukça popüler bir yerdir. Çünkü bu kaplıcanın suyu ve çamurunun şifalı olduğu ve insanı güzelleştirdiği söylenmektedir.

  • Yahşi Plajı

Bu plaj, büyük bir ilgi gören organize bir plajdır. Plajda cafe, restoran ve su sporları yapma imkanı vardır.

  • Poyraz Koyu

Çok rüzgarlı olduğu için bu adı alan Poyraz Koyu, çok fazla balığa ev sahipliği yapıyor. Balıklarla birlikte yüzmek için sıkça tercih edilmektedir.
 

Tekne Kiralayarak Bodrum Mavisinin Tadını Çıkarın
 

Bodrum tekne tatil fiyatları oldukça ekonomiktir. Unutulmayacak bir tatil deneyimlemek için muhteşem bir fırsattır. Deniz manzarasını tekneden izlemek, Bodrum denizlerinde doyasıya yüzmek, Bodrum’u her yönüyle görebilmek, uygun fiyatlara tatil yapmak için bu tatil fırsatını kaçırmayın.