Boşanma Avukatı

Hukuk terimi, toplumu düzenleyen ve devlet yaptırımı ile güçlendirilmiş olan kuralların, yasaların bütünü olarak da ifade edilebilir.

Boşanma Avukatı
12 Temmuz 2019 Cuma 09:37 tarihinde eklendi, 1.351 kez okundu.

Hukuk terimi, toplumu düzenleyen ve devlet yaptırımı ile güçlendirilmiş olan kuralların, yasaların bütünü olarak da ifade edilebilir. Diğer bir tanımı ile ise hukuk; toplum ve devletlerin hareketlerini, birbirleri ile olan ilişkilerini, yetkili organlar aracılığıyla usulüne uygun olarak çıkarılan, kamunun gücü ile de desteklenen bir tür sistemdir.
 

Şirketimizin Tarihçesi
 

Kaya & Kadakoğlu Hukuk ve Danışmanlık Ofisi hukuk sektöründe hizmet veren, avukatlık hizmeti vermek üzere, Avukat Kemal Kaya tarafından 1997 senesinde ülkemizin ekonomi ve finans baş şehri olan İstanbul-Gayrettepe’de kurulmuştur. Kurulduğu tarih olan 1997 senesinden bu yana ofis olarak ulusal ya da uluslararası önde gelen her türlü kuruluşların Ticaret Hukuku ve İş Hukuku alanlarında başta olmak üzere hukuk ve yatırım danışmanlığını yapmaktadır. Kaya & Kadakoğlu Hukuk ve Danışmanlık Ofisi, finans sektörünün ve ticaretin başkenti olan İstanbul’un merkezinde, uluslararası çapta tanınmış bir avukatlık ve danışmanlık hizmeti merkezidir.
 

Sonuç odaklı olan hizmetleri ile sizi bir müvekkil olarak değil de bir yol arkadaşı gibi görmesi sonucunda yüksek paylaşım düzeyi ile birlikte büyük bir titizlikle inşa etmektedirler.
 

Şirketin Misyonu
 

Beklentilerinize uygun şekilde çözüm arayışlarına, son düzenlemelerin altında netice odaklı bir şekilde hizmet vermekle birlikte aynı zamanda da yol arkadaşlarına herhangi bir istisna gözetmeden büyük bir gizlilik ve yüksek güvenilirlik duygusunu hissettirmek şirketin amaçları arasında bulunuyor. Bu tür amaçların dışında da menfaatlerinizi ve değerlerinizi korumak için tüm önlemleri almak, olası kayıpları en aza indirmek, hukuki ve ticari etkinlikleriniz ile ilgili konuları, kanuni değişiklikleri ve yenilikleri takip etmek, bu değişiklikleri en iyi bir şekilde raporlamak ve sizleri haberdar etmek en önemli görevleri arasında bulunuyor. Kriz anlarında sizin yanınızda olmak ve değerlerinizi en iyi bir biçimde korumak için hizmet vermek de yine önemli misyonları arasında yer almaktadır.
 

Verilen Danışmanlık Hizmeti Türleri
 

İşveren ve çalışanların haklarının ihlal edilmesine ilişkin her türlü uyuşmazlığın süreç takibi muntazam bir şekilde verilmektedir. İşe alım sözleşmeleri ise deneyimli kadrosu sayesinde şirketiniz ile personeliniz karşısında önem kazanmaktadır. Bunun dışında şirket tarafından sağlanan hizmetler arasında banka, fonlar ve Kalkınma Ajanslarına Proje Sunumu öncesinde değerlendirme, kontroller ve denetleme süreci takip hizmetleri, yabancı şirket çalışanları için ülkemizde Oturma izni, Çalışma İzni ve vatandaşlık süreci gibi süreçlerin yönetimi hizmetleri, yabancı ülke vatandaşları için ülkemizde evlilik ve evlilik öncesi anlaşmaların sözleşme süreçleri yönetimi verile hizmetler arsında yer alıyor. En çok talep edilen hizmetler arsında da boşanma hukuku hizmetleri yer alıyor.
 

Birçok kişi boşanma durumlarında süreci iyi yönetebilecek olan boşanma avukatı kişileri arıyorlar. Bu kişilerin taleplerine en kısa sürede cevap verebilmek için şirket sıkı bir şekilde çalışarak isteklerini yerine getirmektedir.