Büyük Ama İnce Tasarım Huawei Mate 10

Huawei Mate 10büyük ve çerçevesiz ekranı, ince tasarımı ve 4 kamere özelliği ile dikkatleri üzerine toplamış zarif tasarımıyla karşımıza çıkıyor. Elimizden bırakamadığımız cep telefonları ile iletişimin ötesine geçtiğimiz günümüz şartlarında karşılaştığımız modeller arasında Mate 10 dikkat çekici görünüyor.

Büyük Ama İnce Tasarım Huawei Mate 10
27 Kasım 2018 Salı 15:18 tarihinde eklendi, 2.609 kez okundu.

Huawei Mate 10 büyük ve çerçevesiz ekranı, ince tasarımı ve 4 kamere özelliği ile dikkatleri üzerine toplamış zarif tasarımıyla karşımıza çıkıyor. Elimizden bırakamadığımız cep telefonları ile iletişimin ötesine geçtiğimiz günümüz şartlarında karşılaştığımız modeller arasında Mate 10 dikkat çekici görünüyor.
 

Huawei Mate 10 Özellikleri Nelerdir?
 

Huawei Mate 10modeli parmak izi okuyucu kilit özelliği ve 0,33 saniyede açılan kilidi ile bir rekora imza atıyor. 4 kamerası ve iki lensinin yanında ince tasarımı ve çerçevesiz ekranı, yüksek işlemci hızı ve 6 GB Ram ile satışa sunuluyor. İşlemci olarak Kirin 970 kullanılan cihaz en yüksek işlemciye sahip. Cihaz 64 GB ve 128 GB depolama seçenekleri ile satışa sunuluyor. Ayrıca 256 GB a kadar arttırılabilir SD kart depolama imkânı sunuyor.  20 MP ve 12 MP iki ayrı arka lensi bulunan cihazın ön tarafında ise 8 MP lik sensör kullanılmış. 4000 mAh pil gücü olan telefon 4,5 G özelliğine sahip.
 

Huawei Mate 10 Tercih Etmeniz İçin 6 Sebep
 

Yukarıda özelliklerini sıraladığımız Huawei Mate 10 cihazını tercih etmenizi sağlayacak 5 özelliğini şöyle sıralayabiliriz;
 

  • İnce tasarım ve geniş ekranı: İnceliği kullanım kolaylığı sağlarken büyük ekranı ile görüntü ayrıcalığı sağlıyor olması.
  • Kirin 970 işlemcisi ile en yüksek işlemciye sahip oluşu: Yüksek işlemci gücü ile donmalar ve takılmalar yaşamadan işlem yapabilme artısı
  • Yüksek depolama kapasitesi: Verilerinizi rahatlıkla depolayabileceğiniz alan ve birçok fotoğraf albümü oluşturma şansı veriyor olması.
  • Dört kamera özelliği: Fotoğraf çekme merakı olanlar için farklı özelliklerde lenslerinin olması.
  • 4000 mAhpil: Uzun süre açık kalabilme özelliği ile sürekli şarj etme sıkıntısının olmaması
  • Ekran çözünürlüğü: Mali-G72 MP12 grafik arabirimi kullanıldığından yüksek çözünürlüklü ekrana sahip oluşu.

 

Cazip özellikleri ile öne çıkan Mate 10 modeli bu cihazı İnce Hesap internet sitesi üzerinden dilediğiniz depolama tercihiniz ile satın alabilirsiniz. https://www.incehesap.com/huawei-mate-10/ adresinden garantili cihazınız güvenle sipariş vererek sahip olabilirsiniz. İnce Hesap internet satışlarında elde ettiği müşteri güveni ile yoluna sağlam adımlarla devam eden firmalar arasında yerini almış görünüyor.