Buz Lazer Epilasyon İşlemi İle Acısız Ve Konforlu Bir İşlem

Kadınlar için oldukça büyük bir sorun olan tüy problemleri için bu zamana kadar kullanılmakta olan yöntemler oldukça acılı ve zor yöntemler olarak bulunmaktaydı

Buz Lazer Epilasyon İşlemi İle Acısız Ve Konforlu Bir İşlem
21 Eylül 2019 Cumartesi 17:11 tarihinde eklendi, 2.688 kez okundu.

Kadınlar için oldukça büyük bir sorun olan tüy problemleri için bu zamana kadar kullanılmakta olan yöntemler oldukça acılı ve zor yöntemler olarak bulunmaktaydı. Ağda, epilasyon, jilet ve epilasyon yöntemleri kalıcı olarak tüylerden kurtulmanızı sağlamadığı gibi oldukça acı yaşanılmasına neden olmaktadır. Bundan dolayı erkekler daha güzel bir görüntü elde etmek için kıllarından kurtulmak istese bile genel olarak bu acıyı göze alamamaktadır.  Teknolojinin ilerlemesi ile birlikte buz lazer epilasyon sayesinde acıdan ve ağrı durumunda kurtaracak olan buz lazer epilasyon İstanbul’da Beautyderm tarafından başarılı bir şekilde yapılabilir hale gelmiştir. Kılların yok edilmesi için ideal ve kesin bir çözüm olan buz lazer epilasyon işleminde kıl köklerinden farklı yapılar hedef alındığı gibi aynı zamanda farklı dalga boyları ile işlem yapılmaktadır. Buz lazer epilasyon işleminin diğer avantajlarına baktığımız zaman lazer epilasyon ile kıyasladığımız zaman bir atışta çok daha fazla yüzeyi etkilemektedir. Bu durumda seansların çok daha kısa süreli olarak oldukça rahat ve acısız bir şekilde gerçekleşmesi anlamına gelmektedir.
 

Yüzde çıkan kıllar, en fazla rahatsız edici olandır. Düzenli bir şekilde alım yapılsa bile vücutta en hızlı uzayan kıllar olmasından dolayı oldukça rahatsızlık vermektedir. Yüz bölgesi hormonsal olarak oldukça hassas bir bölgedir ve burada bulunan kıllar derin köklere sahiptir. Bundan dolayı yüzdeki kıllar alınırken dikkatli olmak gerekmektedir. Buz lazer epilasyon işlemi yüz bölgesi içinde rahatlıkla uygulanabilecek bir yöntemdir. Ancak kesinlikle işinde uzman kişiler tarafından işlemin uygulanması gerekmektedir. Yüz bölgesindeki hassalığı ve önemini de düşündüğümüz zaman işinde uzman olan kişinin önemi çok daha fazla çıkmaktadır. Buz lazer Bakırköy’de Beautyderm tarafından büyük bir müşteri memnuniyeti ile yapılmaktadır. Sizde yüzünüzdeki tüylenmelerden artık bıktıysanız ve kalıcı çözümler arıyorsanız sizin içinde en ideal tercih Beautyderm olacaktır.
 

Buz lazer Bakırköy’de bulunan Beautyderm tarafından yapılırken klasik epilasyon yöntemleri ile sonuç alınamayan en açık ve güçsüz tüylere dahi etki edebilmektedir. Buz lazer epilasyon ile ince ve kalın renkli olanlar, açık renkli ve koyu renkli olan tüm tüylerden kalıcı bir şekilde kurtulmanız mümkündür. Vücudun tüm bölgelerinde oldukça rahat bir şekilde tüylerden kurtulmanıza olanak sağlayan buz lazer epilasyon işleminin kesinlikle işinde uzman kişilere yaptırılması gerekmektedir.
 

Buz lazer epilasyon, tüm epilasyon seçenekleri arasında en acısız ve konforlu bir şekilde yapılan yöntem olarak bulunmaktadır. Buz lazer epilasyon işlemi yapılırken cilde küçük dozlar verilerek sıklıkla tekrar edilir. Bu sayede buz lazer epilasyon işleminin her mevsimde rahat bir şekilde uygulanabilmesi sağlanır. Kişilerin beyaz tenli olması ve bronz olarak bulunmasının buz lazer epilasyon için bir önemi bulunmaz. Tek dikkat edilmesi gereken nokta buz lazer epilasyon işleminden sonra güneşlenme işlemidir. Buz lazer işleminin uygulaması yapıldıktan sonra kesinlikle güneşe dikkat edilmeli ve güvenilir, yüksek faktörlü güneş kremlerinin kullanılması gerekmektedir.
 

Bir erkeğin kıl dönmesi gibi herhangi bir sağlık problemi yaşama durumu varsa en ideal yöntem olarak buz lazer epilasyon işlemini yaptırabilir. Buz lazer epilasyon işlemi tüylerden ve kıllardan kesin bir şekilde kurtulma imkânı sağladığı için sağlık açısından kılların neden olduğu sorunlar yaşanmayacaktır. Bu aşamada buz lazer epilasyon işlemini gönül rahatlığı ile yaptırabileceğiniz bir yer bulunmaktadır. Buz lazer epilasyon İstanbul’da bulunan Beautydermtarafından büyük bir müşteri memnuniyeti ile yapılmaktadır. Sizinde artık başa çıkamadığınız kıl problemleriniz varsa en ideal yöntem olan buz lazer epilasyon yöntemi sizler için kurtarıcı olacaktır.