Cilt Kuruluğu Nemlendirici

Çocukluğumdan bu zamana kadar cildimin kuru yapısı nedeniyle epey sıkıntı yaşadım.

30 Haziran 2017 Cuma 00:55 tarihinde eklendi, 4.486 kez okundu.

Cildimin kuruluğu yetişkinliğe adım attığım yıllarda da bir türlü çözüm bulamadığım bir sorundu.  Cilt kuruluğu sorununun cildimde kırışıklıklara da neden olduğunu fark ettim. Bu durum hem güzelliğimi olumsuz etkiliyor hem de moralimi ciddi derecede bozuyordu.

Dermoskin İle Tanışmam

Cildimin kuru ve kırışık yapısı katıldığım sosyal ortamlarda dikkat çekiyor ve insanların eleştirel gözle bakmasına neden oluyordu. Moralimi düzeltmek için katıldığım bir Karadeniz turu organizasyonunda beraber yolculuk ettiğim bir bayan cildimdeki kuruluklara ve kırışıklıklara iyi gelebilecek bir ürünü tavsiye etmek istediğini söyledi. Kendisini nezaketen dinlemeye başladım.

Beraber yolculuk ettiğim bayan çantasından DermoskinTopicalbiotin nemlendirici krem ve yaşlanma karşıtı serum ürününü çıkardı. Kendisinin de benim gibi cilt kuruluğu ile yıllarca mücadele ettiğini ama cildindeki iyileşmenin Dermoskin ürünlerini kullandıktan sonra görüldüğünü söyledi. Gerçekten de yol arkadaşımın cildini incelediğimde herhangi bir makyaj ürünü kullanmamasına rağmen pürüzsüz olduğunu fark ettim. Asıl şaşkınlığı ise yol arkadaşım olan bayanın yaşını öğrendiğimde yaşadım. Benden 5 yaş daha büyük olan bayanın cildi benim cildimden daha genç ve çekici bir görünüme sahipti.

Kullanım Sonrası Değişiklikler

Gerçekleştirdiğim  Karadeniz turunda bütün ilgim artık Dermoskin Topical Biotin Krem ve göstereceği etkilerdeydi. Gittiğimiz şirin Karadeniz şehri olan Amasya'da bir eczanede Dermoskin ürününü satın aldım ve kullanmaya başladım.  Düzenli bir kullanım sonrasında ise cildimde olumlu yönde ki etkilerini hissetmeye başladım.

Cildimin Nem Dengesi: Kullandığım Dermoskin Topical Biotin nemlendirici ve Active Serum ürünü cildimin nem dengesinin sağlanmasına da yardımcı oldu. Cildimin kuruluk seviyesinde de azalma meydana gelmişti.

Cildimde Oluşan Kırışıklıklar: Ürünü düzenli olarak kullanmaya devam ettim.  Cildimdeki kırışıklık etkilerinin azaldığını ve cildimin daha pürüzsüz bir hal aldığını fark ettim. Artık ben de ne kadar genç göründüğüm konusunda iltifatlar alıyor ve kendimi çok mutlu hissediyorum.

Dermoskin cilt bakım serisi ürünlerini www.dermoskin.com.tr web sitemizi ziyaret ederek daha detaylı bir şekilde inceleyebilir ve bilgi alabilirsiniz.