Cinsel ilişkisi bağımlısı teşhisi kondu! 130 erkekle...

Annesini kaybettikten sonra yoldan çıktığını söyleyen 28 yaşındaki genç kadına, 26 yaşındayken cinsel ilişkisi bağımlısı teşhisi konmuş. Bir çocuk annesi olan genç kadın, geçmişini kabullense de doğum yaptıktan sonra değişmek için elinden geleni yaptığını, bunu bir yaşam tarzı değil hastalık olduğunu söylüyor.

Cinsel ilişkisi bağımlısı teşhisi kondu! 130 erkekle...
19 Şubat 2020 Çarşamba 18:55 tarihinde eklendi, 97.558 kez okundu.
Frankie Considine, İngiltere'de yaşayan, 28 yaşında bir çocuk annesi bir genç kadın. Hayatını modellik yaparak kazanarak Frankie, anne ve babasının boşanmasının ardından kendisinde bir terslik olduğunu anlamış.

Başarılı bir sosyal hayatı olan, çevresi tarafından arkadaş canlısı, eğlenceli ve komik olarak tanımlanan Frankie, bağımlılığı nedeniyle arkadaşlarıyla olan planlarını iptal etmek zorunda kaldığını ya da iş yerine hasta olduğunu söyleyerek işe gitmedini söylüyor.
 
Depresyon tedavisi görürken gittiği doktor tarafından seks bağımlısı teşhisi koyulan genç kadın, ilk ilişkisini 14 yaşında yaşadığını ve beraberliğinin dört yıl sürdüğünü söylüyor.
 
Frankie'nin ilişkisini bitiren ise sadakatsizliği olmuş. Annesini kanser nedeniyle kaybeden Frankie, hastalığının bu kayıptan sonra iyice raydan çıktığını itiraf ediyor.