Cloud Teknoloji Hizmetler

Cloud, günümüz veri transfer protokolleri içerisinde tartışılmaz biçimde en güçlü yöntemdir. Her yerden eşit hızda erişilebilirlik ve tartışmasız \%100 erişilebilirlik sunan cloudserver teknolojisi modern web siteleri için, ekonomi, hız ve güvenlik sağlamaktadır ve bulut sunucu hizmetleri çok daha kapsamlı sitelerin kolay çalışabilmesine imkan tanır.

Cloud Teknoloji Hizmetler
27 Ağustos 2016 Cumartesi 18:57 tarihinde eklendi, 6.506 kez okundu.

Cloud, günümüz veri transfer protokolleri içerisinde tartışılmaz biçimde en güçlü yöntemdir. Her yerden eşit hızda erişilebilirlik ve tartışmasız %100 erişilebilirlik sunan cloudserver teknolojisi modern web siteleri için, ekonomi, hız ve güvenlik sağlamaktadır ve bulut sunucu hizmetleri çok daha kapsamlı sitelerin kolay çalışabilmesine imkan tanır. Dorabase sizler için cloud sunucu hizmetleri vermektedir. Dünyanın her yerinde erişilebilir ve güvenli bir web sitesine sahip olmak istiyorsanız Dorabase hizmetlerini inceleyiniz.
 

Modern web siteleri çok fazla kaynak içerirler. Her ne kadar kullandığımız izleme cihazları, bilgisayarlar ve mobil cihazlar yüksek veri transferi kapasitesine sahip olsalar da, tek bir merkezden veri aktarım teknolojisi ver merkezlerinin kapasiteleri ile orantılı olacaktır. Aynı veri merkezine aynı anda çok sayıda kullanıcı bağlandığında bant genişliği ve sistem üzerindeki yük ister istemez artacaktır. Bu durumda sistem ya kullanılamaz hale gelir ya da çok yavaş çalışır. Oysa bulut sunucu çözümleri akıllı internet protokolleri ile çalışır. Cloud teknolojisi bulunan bir barındırma hizmetini kullanan alan adına erişilmek istenildiğinde, Dns sunucusu kullanıcıyı kendine en yakın sunucuya yönlendirir. Bu sayede verinin transfer mesafesi kısalır ve veri daha hızlı yüklenir. Bulut sunucu eğer fazla yüklüyse kullanıcı başka bir sunucuya yönlendirilebilir. Aynı biçimde sunucu reboot veya bakım halindeyse kullanıcı yine farklı bir sunuya yönlendirilebilir. Böylelikle erişim kesintisi de bulut sunucu hizmetlerinde söz konusu değildir.
 

Ayrıca cloudserver teknolojisi ekonomiktir. Özellikle lisanslar anlamında aynı havuzu kullandığından ve sistem kaynakları paylaşıldığından total maliyetler azalmaktadır. Yani teknolojinin bu kadar gelişmiş olması maliyetleri artırmaz, bilakis azaltır. Sağladığı güvenlik ilkeleri ile de bulut sunucu çözümleri öncelikli tercih sebebi olmalıdır. Dünyanın her yerinden erişilebilen, hızlı ve güvenli web siteleri için sizler de Dorabase tarafından sunulan cloud teknoloji çözümlerinden yararlanabilir, vereceğimiz destek hizmetleriyle ürünleri efektif biçimde kullanabilirsiniz. Dorabase olarak size yalnızca ürünler değil, kapsamlı teknoloji enstrümanlarının edinilmesi ile ilgili geniş bir destek sağlıyoruz. Kurumsal çözümlerimiz sayesinde web teknolojisini dert etmeden işinizle ilgilenebilir web IT işlerini bütünüyle bize devredebilirsiniz.


http://www.dorabase.com