Çoğu Hastalığa İyi Gelen Ozon Tedavisi

Son derece önemli bir gaz olan ozon, yüzyıllardır hastalıkların tedavisi için temin ediliyor.

Çoğu Hastalığa İyi Gelen Ozon Tedavisi
16 Haziran 2020 Salı 16:08 tarihinde eklendi, 2.903 kez okundu.

Son derece önemli bir gaz olan ozon, yüzyıllardır hastalıkların tedavisi için temin ediliyor. Önceleri alternatif tıp olarak ele alınan ozon tedavisi şimdilerde çoğu alanda kendini kanıtlamış etkili bir tedavi biçimi. Örneğin başta alerjik sorunlar için:
 

  • Alerjik bünyeli olan kişilere uygulanan bir tedavisidir.
  • Bağışıklık sisteminin güçlenmesi ve reaksiyonların son bulması sağlanıyor.
  • Alerjik astım ve bronşit hastalarında da bir hayli etkili.
     

Ozonla alerji tedavisi neticesinde sonuç alan binlerce hasta bulunuyor. Özellikle de alerjiye karşı ilaç tüketmek istemeyenlerin tercihi bu yönde. Öyle ki ozon terapisinden son ilaç tüketimine dahi gerek kalmıyor. Bu denli etkili bir tedavi biçimi olduğu görülüyor.
 

Diyabette Ozon Tedavisi

Sadece alerjik reaksiyonlara karşılık ozon tedavisine başvurulmaz. Haricinde diyabet yaralarına ilişkin son derece etkili bir tedavi yöntemi olduğunu belirtmek gerek. Ozonla diyabetik yara tedavisi için:
 

-Kronik Yaralar: Diyabet hastalarının doku kaybına karşılık yara şikayetleri ile karşı karşıya kaldığı görülüyor. Hatta yaralar zamanla fonksiyonların kaybolmasına neden oluyor. Ve kronik hale gelen yaralar için tedaviye başvuruluyor.
 

-Tedavi: Dokuların daha fazla oksijen alması adına ozon terapisine yer verilir. Bu sayede hücre yenilenmesi gerçekleşir ve yaraların kısa süre içerisinde son bulması sağlanır.
 

Yaraların yanı sıra ozonla fibromiyalji tedavisi dahi mümkün. Yani kendini sürekli bitkin ve yorgun hisseden kişilere dair ozon terapisine geçilir. Buna karşılık daha sağlıklı bir birey haline gelmeniz sağlanır.
 

Ozon Tedavisinin Cilde Faydaları

Son olarak ozonla gençleşme tedavisi dahi mevcut. Şöyle ki tedavi sayesinde cildin daha da temiz ve canlı hale gelmesi sağlanır. Buna karşılık cilt gençleşme ve aydınlık bir görünüm kazanmaya başlar. Neticesinde:
 

  • Hücrelere karşı kan dolaşımı hızlanmaya başlar.
  • Dokuların da kan dolaşımı neticesinde canlanması sağlanır.
     

Tüm bu etkiler ile cilt gençleşmeye başlar. Kısacası ozon terapinin çoğu organa iyi geldiği açık durumda. Örneğin bağışıklık sistemini güçlendirmek isteyenlerin tercihi bu yönde. Enfeksiyon hastalıklarına sahip olanlar da ozon terapisi ile güçlü hale gelir. Yani direncin artış göstermesi ile hastalıklar son bulabilir.

 

 

https://drceyhundundar.com/ozon-tedavisi/ozonla-diyabetik-yara-tedavisi/