Complex İstanbul’da Zumba-Pilates Başlıyor

İstanbul’da faaliyet gösteren spor ve etkinlik merkezi Complex İstanbul Sportingwork, bir ilke daha imza atarak Zumba Pilates eğitimlerine başlıyor.

05 Ekim 2019 Cumartesi 14:55 tarihinde eklendi, 2.078 kez okundu.

İstanbul’da faaliyet gösteren spor ve etkinlik merkezi Complex İstanbul Sportingwork, bir ilke daha imza atarak Zumba Pilates eğitimlerine başlıyor.

 

Türkiye’nin en büyük jimnastik ve sağlıklı yaşam merkezi olma yolunda ilerleyen Complex İstanbul, Ekim sonu itibariyle Zumba - Pilates eğitimlerine başlıyor. Hem Zumba hem de Pilates’i harmanlayan eğitimler, eğitmen Nilüfer Çelebi tarafından Complex İstanbul’da verilecek.

 

Yetişkinler ve çocuklar için ayrı gruplar halinde düzenlecek programda, Kinesiyoloji, Egzersiz Fizyoloji ve Antrenman Bilimleri gibi alanlarda uzmanlığı kanıtlamış olan Nilüfer Çelebi yer alacak. Ücretsiz deneme dersi ve açılışa özel %30 indirimle fit ve zinde olmak isteyenlere kapılarını açan okulda Pazartesi hariç haftanın her günü ders alınabilecek. Detaylı bilgi için http://complexistanbul.com sitesi ziyaret edilebilir.

 

 

Zumba Pilates Dersleri

 

 

Pazar günleri Zumba Kids eğitimleri verecek olan Çelebi, birçok devlet okulunda çocuklara yönelik dans ve hareket organizasyonlarında yer almış. Sağlıklı Yaşam ve Kişisel Gelişim konusunda Dokun&Değiş işbirliğine de başlayan Complex İstanbul, sağlıklı yaşamı hem bedensel hem de ruhsal olarak ilke edinenlere hitap ediyor.

 

Profesyonel basketbol ve voleybol müsabakaları devam eden Sportingwork bünyesinde önümüzdeki günlerde İstanbul’un en büyük jimnastik okulu da faaliyete başlayacak. Şavkar Cimnastik Okulu artık Complex İstanbul içinde faaliyet gösterecek.