Concealer Kusursuz Kapatıcılar

Cildinizi bir tuva lolarak hayal edin. Bomboşkusursuzpürüzsüz. Şimdi üzerine istediğiniz güzelliği resmedin. Mükemmel bir makyaj için porselen görünümlü bir cilt.

Concealer Kusursuz Kapatıcılar
21 Ağustos 2019 Çarşamba 15:16 tarihinde eklendi, 1.676 kez okundu.

Cildinizi bir tuva lolarak hayal edin. Bomboşkusursuzpürüzsüz. Şimdi üzerine istediğiniz güzelliği resmedin. Mükemmel bir makyaj için porselen görünümlü bir cilt. Concealer; kapatıcılar makyaj çantalarının başkahramanı. Gözaltı morlukları, halkalar, gözenekli ciltler, sivilce izleri, güneş lekeleri, kızarıklıklar ve yorgunluğun tüm izleri artık bir concealer ile yok edilebiliyor. Kozmetik markalarının vazgeçilmez makyaj ürünü kapatıcılar kullanım şekline göre üçe ayrılıyor:

  • Likit
  • Stick
  • Pomad

Concealer kusursuz bir makyajda fondöten sürmeden önce cilt kusurlarını kapatmak için kullanılan güçlü bir kozmetik üründür. Fondötenden bir ton açık kullanılması önerilmektedir. Likit concealerhafif ve cilde kolay etki eden kremsibir yapıdadır. Fırça veya el yardımı ile cilde uygulanır.
 

Stick olan kapatıcılar dudak ruju görünümünde küçük hafif ve nemli yapıdadırlar. Kolayca çantanızda taşıyabilirsiniz. Pomad kapatıcılar bir sünger yardımı ile sürülebilen toz halindeki kapatıcılardır. Markaların cilt tonuna göre numaralanmış serileri bulunmaktadır. Concealer kullanarak siz de mükemmel makyajınıza bir adım atın. Sadece cilt kusurları için değil aydınlık bir cilt görünümü için de her kadına bir concealer. Siz de https://www.kozmela.com/kapatici-concealer adresini inceleyerek; kusursuz bir cilt için adımınızı atabilirsiniz.