Coolsculpting İle Fazla Kilolardan Kurtulma Zamanı

Diyetisyen ve egzersizler ile fazla kilolardan kurtulabilsek bile vücudumuzun bazı bölgelerinde lokal fazlalıklar kalmaktadır.

Coolsculpting İle Fazla Kilolardan Kurtulma Zamanı
23 Ağustos 2019 Cuma 13:58 tarihinde eklendi, 2.394 kez okundu.

Diyetisyen ve egzersizler ile fazla kilolardan kurtulabilsek bile vücudumuzun bazı bölgelerinde lokal fazlalıklar kalmaktadır. Bu lokal fazlalıklar için farklı yöntemler denense bil etkin sonuç alma durumu için ekstradan uygulanan egzersizler yeterli gelmiyor. Son dönemlerde kayda değer sonuçların alınması teknolojinin gelişmesi ile mümkün hale gelmiştir. Ultrason ya da radyo frekans yöntemleri kullanılarak lazer yöntemi ile bölgesel incelmeler gerçekleştirilebiliyor. Son yıllarda uygulanmakta olan yağ dokusunun ilk başta dondurulması ile ardından bölgesel incelmeler yapılabilir hale geldir. Bunu yapan CoolSculpting ve yağ hücrelerini parçalayan vakumlu ve radyo frekanslı cihazla ile artık bölgesel fazlalıklarınızdan sizde kurtulabilirsiniz.
 

Bölgesel olarak sıkıntı yaratan bölgeler basen, karın ve bel bölgelerinde bulunan yağlanmalar ile oluyor. Görünüş olarak oldukça kişiyi rahatsız eden bu bölgelerdeki yağlanmalardan artık CoolSculpting sayesinde kurtulmanız mümkün hale geldi.
 

Bölgesel olarak fazla yağlardan kurtulma denilince son dönemde insanların aklına soğuk lipoliz nedir gelmektedir. Soğuk lipoliz nedir diye merak edenler için şu şekilde açıklayabiliriz. Soğuk lipoliz dediğimiz yöntem yağ dondurma prosedürü şeklinde açıklanabilir. Diyet ve egzersizler ile çok fazla çaba sarf etmenize rağmen inatla yok olmayan bölgesel yağlanmalardan soğuk lipoliz yöntemi ile kurtulmanız mümkündür.  Soğuk lipoliz yöntemi FDA onaylı olup, herhangi bir cerrahi müdahale olmayan bir yöntem olarak bulunmaktadır. Soğuk lipoliz yapılırken cildin altında bulunan bölgeye hassa bir şekilde soğutma işlemi uygulanır. Tedavi edilen yağ hücrelerinin kristalize edilerek dondurulması sağlanır. Kısa zaman içerisinde vücut bu donmuş yağ hücrelerini dondurarak yağların işlenmesini sağlar bu sayede ölü yağ hücrelerinin ortadan kalkması sağlanır.
 

Bölgesel olan yağlarınızdan kurtulabilmek için işinde uzman ve deneyimli kişiler il çalışmanız gerekmektedir. Ancak bu sayede tam bir başarı yakalamanız mümkündür. Sizleri rahat ettirecek ve bölgesel yağlardan kurtulmanızı sağlayacak olan CoolClinic ile rahat bir nefes alabilirsiniz. CoolClinic sizlere soğuk lipoliz yöntemini başarı ile uygulayacaktır. Sizde size rahatsızlık veren bölgesel yağlanma sorunlarından başarılı bir şekilde kurtulabileceksiniz. CoolClinic ile bölgesel yağlanmalar sizin için artık sorun olmaktan çıkacak.