Dans Etme Oyunu

Kız çocuklarının internette vakit geçirirken tablet yahut diz üstü bilgisayarlarda en çok yaptıkları ya youtube veya farklı video kanallarından takip ettikleri youtuber ların videolarını heyecan ile seyretmek. Hatta öyle ki; kendi çocuğumdan biliyorum o kanala abone olarak yeni video eklendi bildirimi ile tablete sarılmak.

Dans Etme Oyunu
22 Mart 2018 Perşembe 20:47 tarihinde eklendi, 3.676 kez okundu.

Kız çocuklarının internette vakit geçirirken tablet yahut diz üstü bilgisayarlarda en çok yaptıkları ya youtube veya farklı video kanallarından takip ettikleri youtuber ların videolarını heyecan ile seyretmek. Hatta öyle ki; kendi çocuğumdan biliyorum o kanala abone olarak yeni video eklendi bildirimi ile tablete sarılmak. Ya da yine kız çocukları için arama motorlarına dans etme oyunu veya giysi giydirme anahtar kelimelerini yazarak kendi kategorilerinde oyunları aramak ve oynamak olarak adlandırılabilir.
 

Günümüzde neredeyse tablet veya bilgisayar olmayan ev yok denecek kadar az. Böyle olunca çocukların da alışkanlıkları biz büyüklerin çocuklukları ile uzaktan veya yakından alakalı değil tam tersine değişmiş bir şekilde günden güne gelişerek değişmektedir. Eskiden eğlenmek için bilyeleri ile oynayan çocuklardan canı sıkıldığında arkadaşı ile online – multiplayer oyunlar oynayan çocuklar nesline çoktan geçtik.


Kız çocukları ise eskiden ev toplantılarında yahut arkadaşları ile bir araya gelebildikleri ortamlarda evcilik ve bebekleri ile oyunlar oynamakta iken günümüzde tabletlerini veya bilgisayarlarını alarak giysi giydirme ve dans etme oyunu oynamaktadır.
 

Tabii ki bu oyunlar çeşitlendirilebilir fakat en çok tercih edilen ve trend olan oyunlar dans etme oyunu ve giysi giydirme oyunu olarak sıralanmaktadır.


Çocuklar aslında ebeveynler tarafından da ilk bakışta sıcak görülmesi nedeni ile asosyal olarak yetişmekte ve toplum hayatına adapte konusunda sıkıntı yaşamakta ve dikkat eksikliği denilen teşhise çok çabuk yakalanabilmekteler. Ebeveynler çocukların ellerine tableti verip geçirecekleri birkaç saatlik rahat zaman dilimi için aslında çok zararlı bir şey yaptıklarının farkına varamıyorlar.
 

Tablet veya telefonu eline alan çocuklar arama motorlarında veya uygulama marketlerinde arama yapmaları sonucu karşılarına yüzlerce hatta abartısız binlerce sonuç çıkabiliyor. Her uygulama veya oyun sanıldığı kadar masum olmamakla birlikte çoğu oyun subliminal mesajlar vermesi açısından tehlikeli olabilmektedir.
 

Bu yüzden çocuklarımız fazla zarar görmesin ve teknolojinin her türlü imkanından faydalansın diye siz değerli miniklerimiz için hazırladığımız dans etme oyunu ve giysi giydirme oyunu ile ilgili sayfalarımızı güvenli ve gönül rahatlığı ile takip edebilirsiniz.
 

Love Dance'i Google Play ve App Store'dan hemen ücretsiz indirebilirsiniz;
 

IOS: https://itunes.apple.com/tr/app/love-dance/id1033815469?l=tr&mt=8

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fitfun.cubizone.love&hl=tr