Defne Joy Foster'ı kaybettik!

Ünlü sunucu Defne Joy Foster, Caddebostan'da bir arkadaşına ait evde ölü bulundu. Foster'ın “Solunum yetmezliği”, “kalp krizi” veya "astım" nedeniyle hayatını kaybettiği sanılıyor.

Defne Joy Fosterı kaybettik!
02 Şubat 2011 Çarşamba 08:12 tarihinde eklendi, 6.542 kez okundu.

İlgili haber: Defne'nin son fotoğrafı

 

İlgili haber: Defne'nin doktoru konuştu

 


Henüz 32 yaşında olan Foster, 2009 yılında oğlu Can Kılıç'ı dünyaya getirmişti.

 
Son olarak 'Yok Böyle Dans' adlı programa yarışmacı olarak katılan ünlü sunucu Foster, bir çocuk annesiydi. Polis, Defne Joy Foster'ın ölüm nedenini araştırıyor.
 
Defne Joy Foster, 2 Mayıs 1979'da Sinop'ta doğdu. Annesi Türk, babası Amerikalı olan Defne Joy Foster, ortaokulu İzmir Alsancak Ortaokulu'nda okudu. İlk olarak Kral TV DJ'yi olarak ekran başına geçen Foster, daha sonra çeşitli kanallarda müzik programı sunuculuğu yaptı. Ardından dizi oyunculuğuna başladı. Uzunca bir süre Sihirli Annem adlı dizide Eda karakterini canlandıran Foster, tv8'de yayınlanan Bir İş İçin Lazım adlı programı Cemil Büyükdöğerli ile birlikte sundu.
 
Foster, Ruhsar, Beyaz Yalanlar, Sihirli Annem, Selena, Hayal ve Gerçek gibi dizilerde de rol almıştı.
 
Bunun dışında bir TRT programı olan Çeyiz Şov'u da sunan Foster, son olarak Yok Böyle Dans adlı programda yarışmacı olarak katılmıştı. Foster, yarışmadan geçen hafta elendi.
 
2008'de İlker Yasin Solmaz ile evlendi. Bu evlilikten 13 Haziran 2009'da Can Kılıç adında bir oğlu dünyaya geldi.
 
Foster, geçen hafta yarışmadan elenmiş ve bunun nedenini de "Bebeğim bir süredir hasta. Geceleri uyutmuyor, onun için yeterince çalışamadım" diyerek açıklamıştı.
 
SOLUNUM YETMEZLİĞİ YA DA KALP KRİZİ OLABİLİR
 
Foster'ın  ölümüne ilişkin olarak Kadıköy'deki dairede incelemeler sürüyor.
 
Alınan bilgiye göre, Kadıköy Cumhuriyet Savcısı ve Olay Yeri İnceleme  Şube Müdürlüğü ekipleri, Foster'ın ölü bulunduğu Caddebostan Tanzimat Sokak'taki  3 katlı binaya geldi.
 
Savcı ve olay yeri inceleme ekiplerinin, buradaki incelemeleri sürüyor.
 
Bu arada, astım rahatsızlığı olduğu öğrenilen Defne Joy Foster'ın, dün  gece arkadaşlarıyla eğlendikten sonra arkadaşı Kerem Halit Altan'a ait bu eve  geldiği öğrenildi.
 
“Solunum yetmezliği” ve “kalp krizi” sonucu öldüğü sanılan Foster'ın,  kesin ölüm sebebinin yapılacak otopsiden sonra anlaşılacağı öğrenildi.