Dijital Reklamlar Gelirlerini Ne Kadar Artirabilir?

Küçük bir butigi olan bir isletmeci internet üzerinden reklam vererek ürünlerini çok daha fazla insana sunabilir. Bu da satislarin magaza ile sinirli kalmamasina yardimci olur. Dijital medyada var olmadan önce günde 20 parça ürün satisi yapan bir kisi internetin hayatimiza girmesi sayesinde bu rakamlari 1000'lere kadar çikarabilir.

Dijital Reklamlar Gelirlerini Ne Kadar Artirabilir?
24 Temmuz 2019 Çarşamba 09:41 tarihinde eklendi, 2.483 kez okundu.

Dijital Reklamlar Gelirlerini Ne Kadar Artirabilir?

 

Küçük bir butigi olan bir isletmeci internet üzerinden reklam vererek ürünlerini çok daha fazla insana sunabilir. Bu da satislarin magaza ile sinirli kalmamasina yardimci olur. Dijital medyada var olmadan önce günde 20 parça ürün satisi yapan bir kisi internetin hayatimiza girmesi sayesinde bu rakamlari 1000'lere kadar çikarabilir. Stok durumu, mesajlara verilen yanit, kisacasi müsteri memnuniyeti saglandiginda bu rakamlar hayal edilemez boyutlara ulasabilir. Dijital medyada var olmak için profesyonellerden destek alan isletme sahipleri dijital reklam ajansi sayesinde gelirlerini arttirirken kurumsallasma yolunda da önemli adimlar atiyor.

 

 ise Facebook'tan Baslayin

 

 Diger sosyal medya kanallarina göre daha eski ve güvenilir olan Facebook üzerinden reklam vermeye baslayarak gelirlerinizi yavas yavas artirabilirsiniz. Facebook son yillarda piyasaya sürdügü magaza özelligi ile herhangi ekstra ücret ödemeden bu sosyal medya platformu üzerinden ilk sanal magazanizi açabilirsiniz.

 

 Çoklu ürün fotografi yükleyebildiginiz, ürünlerin rakamlarini girebildiginiz magazanin reklamini yaparak çok daha fazla kisiye erisebilirsiniz. Facebook reklam verme için kullanilacak filtrelendirmeler dijital ajansiniz tarafindan yapilmalidir. aksi takdirde hedef kitlenizden çok uzak bir ulasim saglayabilirsiniz.

 

 Web Sitesini Es Geçmeyin

 

 Tüketiciler bir sosyal medya hesabi üzerinden ürün veya hizmet almadan önce söz konusu markayi internet üzerinden arattirirlar. Eger markanin bir web sitesi yoksa satin alma egiliminden vazgeçerler. Sayfanin profesyonel olmadigini ve deyim yerindeyse sahte oldugu kanaatine varabilirler.

 

 Bu nedenle özellikle ürün veya hizmetlerinin pazarlamasini sosyal medya üzerinden yapan isletme sahiplerinin bir web sitesine sahip olmasi gereklidir. Web sitesi e-ticaret sitesi olmayabilir. Sadece firma hakkindaki bilgileri, misyonu ve vizyonu açiklayan tanitim yazilari seklinde olabilir.

 

 Web Sitesi Maliyetleri Ne Kadar?

 

 Web sitesi maliyetleri sitenin olusumuna göre farklilik gösterir. Bir web sitesinde sadece marka tanitimi yapilacaksa hazir kodlamalar ve tasarimlar kullanilabilir. Uzun ömürlü web siteleri için özgün kodlamalar yapilabilir. E-ticaret sitelerinin yapimi ise digerlerinden farkli ve mesakkatlidir. Profesyonel web sitesi fiyatlari isletmenin talebine ve ihtiyaçlarina göre degiskenlik gösterir. Genellikle tüm web siteleri mobil uyumludur çünkü artik milyonlarca insan internet erisimini mobil cihazlari sayesinde sagliyor.