Dikkat, Hafıza Güçlendirme Setleri ve Zeka Geliştirme Kitapları İçin Başaran Yayınları

Öğrencilerin kolay ve kalıcı öğrenmesini sağlayan ve ders çalışma isteklerini artıran dikkat güçlendirme, hafıza geliştirme, zeka geliştirme, düşünce becerilerini geliştirme ve tangram gibi kitapların basımı ile eğitime katkı sağlayarak yayın hayatına devam eden Başaran Yayınları, kalitesi ve güvenirliği ispatlanmış, devlet üniversitelerinin onayladığı, eğitimcilerin ve uzmanların tavsiye ettiği kitapları online mağazasına taşıyor.

Dikkat, Hafıza Güçlendirme Setleri ve Zeka Geliştirme Kitapları İçin Başaran Yayınları
13 Ağustos 2018 Pazartesi 12:57 tarihinde eklendi, 5.785 kez okundu.

Öğrencilerin kolay ve kalıcı öğrenmesini sağlayan ve ders çalışma isteklerini artıran dikkat güçlendirme, hafıza geliştirme, zeka geliştirme, düşünce becerilerini geliştirme ve tangram gibi kitapların basımı ile eğitime katkı sağlayarak yayın hayatına devam eden Başaran Yayınları, kalitesi ve güvenirliği ispatlanmış, devlet üniversitelerinin onayladığı, eğitimcilerin ve uzmanların tavsiye ettiği kitapları online mağazasına taşıyor. Basaranyayinlari.com.tr web sitesinde okul öncesinden ortaokula kadar öğrencilerin ihtiyacı olan kitap çeşitleri ve kitap setleri geniş bir yelpazede yer alıyor. Başaran Yayınları’nın web sitesinden; içinde bulunan egzersizler ile çocukların dikkatlerinin devamlılığını sağlayan, odaklanmayı artıran, öğrenme güçlüğünün giderilmesine yardımcı olan disleksi setleri satın alınabiliyor.

 

Okul öncesi, ilkokul ve ortaokul dönemindeki çocuklar için geliştirme setlerinde geniş bir yelpazede ürün çeşitliliğine sahip olan Başaran Yayınları, kurulduğu günden bu yana çocukların kendi kendini geliştirmesine olanak sağlarken, diğer yandan da ders niteliği ile sınıf ortamında uygulanabilen kitap çeşitleri sunuyor. Başaran Yayınları, %100 iade garantisinin yanında kitaplarında uygun fiyatlar sunuyor ve öğrencilerin etkinliklerle zihinsel performanslarını artırıp başarılı bir eğitim hayatı geçirmelerine katkı sağlıyor.

 

Geliştirme setleri ne işe yarıyor

 

Ders dinlerken, ders çalışırken ya da sınav sırasında yaşanan dikkat eksikliği durumlarında hatalarla karşılaşan öğrencilerin dikkat seviyelerini artıracak uygulamalarla destek almalarını sağlayacak hafıza güçlendirme setleri, disleksi nedir? sorusunun yanıtını arayan ebeveynler için çocuklarındaki disleksi tedavisinde etkili öğrenme güçlüğü setleri, özgüveni ve dikkati güçlendirme setleri gibi her ihtiyaca uygun eğitici kitap çeşitleri online kitap mağazası Basaranyayinlari.com.tr sitesinden hızlı bir şekilde satın alınabiliyor.

 

Türkiye’nin her yerinden kapıda kredi kartı ya da kapıda nakit ödeme fırsatı ve ücretsiz kargo fırsatı sunan Başaran Yayınları sitesinde yer alan dikkat, zeka ve hafıza geliştirme kitapları, dikkat testi çeşitlerinden satın almak için hemen https://www.basaranyayinlari.com.tr web sitesini ziyaret edin.