Doktor Hakan Özkul Kibarlı Ürünleri Neler?

Tıbbi Aromatik Bitkiler hususunda uzmanlaşmış olan, fitoterapist Dr.Hakan Özkul kimdir, hangi ürünler üzerinde çalışmalar yapmaktadır?

Doktor Hakan Özkul Kibarlı Ürünleri Neler?
26 Ağustos 2019 Pazartesi 19:55 tarihinde eklendi, 2.106 kez okundu.

Ankara Gazi Tıp Fakültesinden mezun olduktan sonra kendisini Tıbbi Aromatik Bitkiler hususunda geliştiren Hakan Özkul, Eskişehir Anadolu Üniversitesinde bu bölümden mezun olmuştur. Ardından fitoterapist unvanını kazanmış olup, hastalıkların tedavisinde bitkilerin ne denli yardımcı olduğuna dair bilgi ve tecrübelerini aktarmak amacıyla çok sayıda etkinliğe katılmıştır. Gerek tv kanallarında gerekse konferans ve seminerlerinde modern tıbbın bir parçası haline gelen fitoterapi sayesinde vücudumuzun hastalıklara karşı daha dirençli olduğuna değinmektedir. Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulamaları Daire Başkanlığı tarafından takip edilen ve resmi olarak Türkiye Sağlık Bakanlığı tarafından da kabul gören Fitoterapi ile bitkisel tedavi alanında önemli çalışmalar kaydedilmektedir.
 

Uzmanlara danışılmadan hiçbir bitkinin rastgele kullanılmaması gerektiğini vurgulayan Dr. Hakan Özkul, bitki özlerinin kullanılmasının çok etkili olduğuna değinmektedir. Yapılan analizler neticesinde bitkilerin faydasız olan kısımlarının ayrıştırılmasının ardından, yalnızca iyi gelebilecek olan özlerinin alınmasıyla hazırlanan bitkisel ürünlerin iyi gelebileceğini açıklamaktadır. Ülkemizde bitkisel ürünlerin tanıtılması için çok fazla sayıda makale yazan ve çalışmalara katılan Hakan Özkul, herhangi bir hastanede çalışmamakta olup, resmi web sitesi aracılığıyla danışmanlık hizmetlerine devam etmektedir. Aynı zamanda Almanya tarafından onaylı Cemre Ab-ı Hayat ve Kibarlı Panax ürünlerinin geliştirildiği akademik kurulda görev almaya devam etmektedir.
 

Kibarlı Ürünleri Nasıl Satın Alınır?
 

Kampanyalı fiyatlarla daha uygun bir şekilde sahip olmanıza olanak verilen Kibarlı ürünlerinde patenti alınmış pek çok çeşidi inceleyebilirsiniz. Kibarlı reishi mantarı, Kibarlı aritex, Kibarlı omaflex, Kibarlı pro glabra gibi ürünler başta olmak üzere çok fazla çeşitte bulabileceğiniz Kibarlı ürünlerine sahip olarak, besin değerlerini ve içeriğindeki bitki özlerini inceleyebilirsiniz. Kullanmadan önce mutlaka doktora danışmayı ihmal etmemeli ve kullanımına dair detayları öğrenmelisiniz.
 

12 yaş altındaki çocukların ve hamile veya emziren kadınların kullanılması tavsiye edilmeyen Kibarlı ürünleri için alışveriş yapacağınız adreslerin mutlaka güvenli olmasına özen göstermeli ve orijinal ürünleri tercih etmelisiniz. Dilediğiniz zaman müşteri temsilcilerinden bilgi alabilir, siparişlerinizi iletişim bilgilerinden ya da resmi internet adresinden gerçekleştirebilirsiniz. Kibarlı Panax içeriğini inceleyebileceğiniz, indirimli fiyatları ve birden fazla ürünü aynı anda alabileceğiniz birçok kampanya olduğunu hatırlatmak isteriz.