Dolphin S200 Havuz Robotu

Havuz temizliğinde robot kullanımı yapacak olan kimseler ilk etapta robotun modelini araştırmalıdır.

Dolphin S200 Havuz Robotu
14 Haziran 2019 Cuma 11:29 tarihinde eklendi, 1.284 kez okundu.

Havuz temizliğinde robot kullanımı yapacak olan kimseler ilk etapta robotun modelini araştırmalıdır. Büyük ve küçük havuzlar için farklı tasarlanan bu robotlar havuz temizliğinde en ideal sonuçları verir. Özellikle dolphin S200 havuz robotu, profesyonel temizlik isteyen işletmeler için uygundur.  Dolphin markasının S200 serisi hızlı ve çok yönlü temizleme fırça sistemine sahiptir. Fırçalama sırasında çıkan yosun artıkları ve diğer partikülleri suyun içinde yakalayarak filtresine hapseder. Böylece havuz taban ve duvarından çıkan kirler havuz suyuna karışmaz. Bu detay havuz temizliğinin tam manası ile yapılmış olduğunu gösterirken, zamandan da tasarruf etmenize yarayacaktır.
 

Dolphin S200 Havuz Robotu Özellikleri
 

Dolphin S200 serisi 12 metreye kadar olan havuzlar için uygundur. İki saat boyunca rahatlıkla çalışabilir ve bu saatler süresince performansından bir şey kaybetmeden profesyonel temizlik sunar. 18 metrelik kablosu sayesinde ek kabloya da ihtiyaç duyulmaz ve kablo toplama özelliği ile de kablolarda kırılma ve düğümlenme gibi problemler baş göstermez. Ağ filtre özelliği ile dışarıda konumlandırılan havuzlar için bile en ideal temizliği sunar.  S200 serisinde yer alan aktif ve çok yönlü fırçalama kapasitesi havuz merdivenleri, havuz köşeleri gibi alanlara bile rahatlıkla uyum sağlayarak en dar alanları bile temizler. Dolphin S200 havuz robotu ağırlığı 7,5 kg.dır hafif olması taşınmasında en büyük etmendir. Suyun içinden çıktığında ise su boşaltma sistemi sayesinde hafifliğinden hiçbir şey kaybetmez.
 

Dolphin S200 Havuz Robotu Kullanım Avantajları
 

Estetik görünümü su içinde manevra kabiliyeti ve hızlı işlem yapması gibi özellikleri ile en çok tercih edilen temizlik robotlarından bir tanesidir. Dolphin havuz robotu kullanım avantajlarının en önemlisi havuz içinde kullanılan temizlik ürünlerinden ve insan gücünden tasarruf etmeye yaramasıdır. İki saat boyunca duraksamadan çalışması ile de en büyük havuzları bile kesintisiz olarak temizler.  Termal oteller için ve açık yüzme havuzu temizlikleri için de son derece uygundur. Yine olimpik yüzme havuzu gibi temizlemesi zor olan ve zaman alan havuzları bile kısa süre içinde kusursuz olarak temizleyerek kullanıcısına pek çok yönden avantaj sağlar.

 

Kaynak : https://www.e-havuzmarket.com/kategori/dolphin-havuz-robotu#labels=125-2