Elif Güven: Yaşam Enerjimi Müzikten Alıyorum

“Herşeyimdin” adlı albümü 26 Temmuz’da çıkacak olan Elif Güven “Yaşam enerjimi müzikten alıyorum” dedi.

Elif Güven: Yaşam Enerjimi Müzikten Alıyorum
27 Temmuz 2020 Pazartesi 15:34 tarihinde eklendi, 1.204 kez okundu.

“Herşeyimdin” adlı albümü 26 Temmuz’da çıkacak olan Elif Güven “Yaşam enerjimi müzikten alıyorum” dedi.
 

Albümü ile ilgili açıklama yapan Elif Güven “Üzerinde uzun zaman çalıştığım ve her aşamasıyla bire bir ilgilendiğim birbirinden güzel şarkılar ortaya çıktı. Müzik hayatımın içinde hep vardı. Yaşam enerjimi müzikten alıyorum. Özellikle korona virüs günlerinde motivasyonumu müzikten aldım. Her tarzda müzik dinliyorum. Ancak müzik bu güne kadar hayatımda hobi olarak vardı, artık müzik alanında kariyer hedefliyorum. Bu alanda aldığım eğitimlerle kendimi geliştirmeye devam ediyorum. Müzik kariyerime ilk adımlarımı “Herşeyimdin” adlı albümümle atacağım. Albümde bulunan ve albüme de adını veren “Herşeyimdin” adlı şarkımın söz ve müziği bana ait. Herşeyimdin şarkımın bende çok özel bir hikayesi ve anlamı var. Bu nedenle hem albüme adını verdi, hem de ilk kibimi bu şarkıya çekiyoruz. Klip çekimlerimiz pandemi dönemindeki yasaklar nedeniyle bir süre ertelenmişti.  Bugünlerde, tekrar klip çekimleri için çalışmalarına başladık. Çekimlerinin 3 ayrı mekanda gerçekleştirildiği, etkileyici bir klip olacak. Klibim de yakın zamanda yayınlanacak” dedi.
 

Elif Güven “Albüm çalışmalarım sırasında bana destek olan emeği geçen herkese minnettarım. Albüm çıkarmak hayalimdi ve gerçekleştirdiğim için çok mutluyum. Dinleyenlerden de güzel tepkiler geleceğine eminim. Şarkılarımı dinletme fırsatı bulduğum yakın çevremden çok güzel tepkiler alıyorum. Dinleyicilerimle de aynı duygularda buluşmayı hedefliyorum. Özellikle korona virüs nedeniyle daha az sosyalleştiğimiz bu süreçte dinleyenlere müzik yolu ile ulaşabilmek beni çok mutlu ediyor” dedi.

 


 

Müzik dünyasına giriş yapacak olan Elif Güven’in 26 Temmuzda tüm dijital platformlarda yayınlanacak olan 3 şarkılık albümünde yer alan şarkılar; Güvenemem, Elveda ve Hayalimdin.