En Şık Annelere Özel Ürünler

En şık anneler için tasarlanmış olan lohusa hamile giyim, sizi yeniden keşif edecek sezon ürünlerini de sunmaktadır.

En Şık Annelere Özel Ürünler
21 Eylül 2020 Pazartesi 22:36 tarihinde eklendi, 2.122 kez okundu.

En şık anneler için tasarlanmış olan lohusa hamile giyim, sizi yeniden keşif edecek sezon ürünlerini de sunmaktadır. Vücudunuzun hatlarına uyum sağlayacak, gün boyu konforlu ve keyifli zaman geçirmenize olanak verecek olan modeller, yeni sezon seçenekleriyle sunulmaktadır. Aksesuar, pijama, gecelik, sabahlık ve bebek ürünlerinde göz alıcı hatlar, sezon indirimlerini kaçırmayın.
 

Yeni Sezon Hamile Lohusa Modelleri
 

Yeni sezonun hareketli ve renkli desenleriyle, göz alıcı motiflerini bir araya getirmiş olan son moda ürünler, sizin bu özel anlarınızda konforla tanışmanızı sağlayacaktır. Lohusa aksesuar seçenekleriyle, terlikler taçlar ve özel sabahlık modellerini gün boyu özel hissetmeniz için sunmaktadır.
 

Esnek hatlar ve göz alıcı tasarımlar sunmakta olan yeni sezon ürünleri, hem indirimli hem de yeni modellerle sizi baştan çıkarabilir. Bebekler, çocuklar ve kadınlar için birbirinden güzel seçeneklerle, indirimli yeni sezon ürünlerini keşif edebilirsiniz. Ev giyim pijama modelleri, gecelik, sabahlık, çocuk ve bebekler için tasarımlar, en şık annelere sunulmaktadır.
 

Yeni Sezon Ev Giyim Ve İç Çamaşırı
 

Likralı modellerle birlikte, dikişsiz aynı zamanda esnek seçenekler sunmakta olan Lohusam, ev yaşamında rahat olmanız için özel kumaşlar kullanmaktadır. Lohusa iç çamaşırı tasarımlarıyla hem rahat etmeniz sağlanır hem de kendinizi güzel hissedeceğiniz motifler kullanılmaktadır. Likralı modellerle esnek hatlara sahip olan iç çamaşırı çeşitleri, anne sutyeni ve külot modeller olarak sunulur. Kendinizi rahat ve konforlu hissedeceğiniz modeller, gün boyu yenilenmiş, hijyenik ve ferah bir kullanım alanı sunacaktır.
 

Ev giyim de göz alıcı yeni sezon modelleri, indirimli ve son dönemin en popüler tasarımlarıyla alabilir, kendinizi özel hissedeceğiniz seçeneklerle Lohusam farkını hissedebilirsiniz.
 

Yeni Sezon Lohusam Tasarımları
 

Yeni sezon lohusam tasarımları için son dönemin en güzel renkleri ve hareketli desenleri sunulmaktadır. Sadelik sevenlere sade modeller, hareketli ve enerjik hatlar için uyumlu seçenekler. Ev giyim alanında pijama ve sabahlık modellerinin yanı sıra aynı zamanda bebek ve çocuk ürünleri de lohusam tasarımları arasında yer alır. Size özel seçenekler ve modeller için www.lohusam.comsitesini ziyaret edebilir, yeni sezon ürünleriyle fark yaratabilirsiniz.