Enerjinin ve Jeneratörün Markalaşan Hali: EMSA Jeneratör

102 ülkeye ihracatıyla dünyanın en çok ülkeye ihracat yapan jeneratör markalarından biri

Enerjinin ve Jeneratörün Markalaşan Hali: EMSA Jeneratör
07 Mayıs 2022 Cumartesi 21:43 tarihinde eklendi, 1.069 kez okundu.

Enerjinin ve Jeneratörün Markalaşan Hali: EMSA Jeneratör
 

102 ülkeye ihracatıyla dünyanın en çok ülkeye ihracat yapan jeneratör markalarından biri
 

Dünya üzerinde tüm canlıların ihtiyaç duyduğu kaynakların en başında enerji gelir. Doğal enerjinin yetemediği durumlarda yapay enerji güçleri ve destekleri insanoğlunun her alandaki ihtiyaçlarını karşılar. Jeneratör insan yaşamını kolaylaştıran en büyük yapay enerji üretim şekillerinden biridir. Özellikle sektörel başarı ve büyümeyi sağlayan çok önemli alternatif enerji kaynağıdır. Jeneratör motorunun ürettiği elektrik enerjisi özellikle sanayi ve üretim tesislerinde büyük ekonomik kayıpların ve başarısızlıkların da önüne geçmektedir.
 

Dünya’ya jeneratör ile enerji kaynağı ihraç etmekte kararlı olan EMSA Jeneratör, 6 kıta ve 102 ülkeye ihracat yapıyor. 40 yılı aşan tecrübesi ile en iyi jeneratör markaları arasında yerini alıyor. Yaptığı Ar- Ge çalışmaları ve teknoloji odaklı satış prensibi sayesinde jeneratör ihracatı ve enerji kaynağı sağlamada gösterdiği başarı adından sıkça söz edilmesinde etkili oluyor.
 

EMSA Jeneratör, jeneratörlere maksimum verimde güç sağlamak için; Perkins, Baudouin, Mitsubishi, Scania, Volvo, Sdec, Fpt, Iveco, Yang Dong gibi motor markaları ile çalışır. Mekanik enerjiyi alternatif akıma çeviren en iyi alternatör markaları; Stamford, Leroy Somer, Mecc Alte, Engga ile iş birliği içinde olup üretim zincirine bu markaları dahil eder. Bu da kesintisiz ve kaliteli enerji üretimine imkân sağlar. Kaliteli motorlar ve alternatörler yardımı ile sessiz jeneratör, senkron jeneratör ve mobil jeneratör gibi oldukça işlevsel ürünler üretir. Bunlar dışında oluşturduğu aydınlatma kulesi ile büyük caddeler ve meydanlara elektrik desteği de sağlar. Otoyollarda, tünellerde, fabrikalarda, firmalarda, sağlık sektöründe, gıda sektörü ve daha birçok alanda elektrik enerjisi üreterek alternatif kaynak oluşturur.
 

Eğitim düzeyi ve donanımı oldukça yüksek olan eğitimli mühendislerle çalışması 7 farklı çeşit güvenlik ve kalite sertifikası almasına da yardımcı olmuştur. TSE ve ISO kriterlerine uygun bir biçimde ürettiği oldukça büyük jeneratörler, dev üretim kapasitesine sahip işletmelerin en büyük kurtarıcısıdır. Özellikle dizel jeneratör seçeneklerinde; 50hz 3 faz, TWIN 50hz 3 faz ve 60hz 3 faz güç özellikleri ile sanayi ve üretim tesislerinin kurtarıcısıdır. EMSA Jeneratör’ün ürettiği jeneratörler ve diğer alternatif enerji ürünleri, sanayi tesisi gibi yerlerde depolama ve üretimde elektrik kesintisi yüzünden ortaya çıkacak büyük problemleri engeller.
 

EMSA Jeneratör olarak üretim zincirimizde; dizel jeneratör modelleri, senkron sistemler, mobil jeneratörler, ışık kulesi, portatif jeneratör ve özel çözümler üreten ürünler yer alır. PLC kontrollü otomatik SCADA üniteleri ile jeneratörleri el değmeden, tamamen otomatik olarak test eder. En gelişmiş test üniteleri olarak bilinen bu sistemde 3,200 kW’lık jeneratör test bankoları bulunmakta ve aynı anda 5 jeneratör test edilebilmektedir.
 

EMSA Jeneratör; yer ve güç tespiti, jeneratör yedek parça desteği, jeneratör servisi ve bakım hizmeti, arıza destek gibi çok sayıda hizmeti de vermektedir. Ürettiğimiz jeneratör ve diğer parçaların takibini yaparak arıza ya da destek anında en kısa sürede çözüm seçeneği sunarak ürettiğimiz ürünlerin her anlamda arkasındayız. Oldukça kaliteli jeneratör ve diğer güç parçalarının üretimini yapan EMSA, jeneratör fiyatları açısından da avantajlıdır. Alacağınız büyük jeneratör fiyatları bile diğer jeneratör markaları ile kıyaslandığında bütçenizi aşmayacaktır.