Evde İngilizce Öğrenilir mi

İngilizce, tüm dünyada en sık konuşulan dillerden bir tanesi. Artık ülkemizde de birçok alanda karşımıza çıkıyor. Öyle ki birçok iş ilanlarında bile ingilizce bilme şartı aranıyor.

Evde İngilizce Öğrenilir mi
22 Ocak 2020 Çarşamba 20:55 tarihinde eklendi, 9.187 kez okundu.

İngilizce, tüm dünyada en sık konuşulan dillerden bir tanesi. Artık ülkemizde de birçok alanda karşımıza çıkıyor. Öyle ki birçok iş ilanlarında bile ingilizce bilme şartı aranıyor.

 

Peki evde ingilizce öğrenilebilir mi?

 

1- Başlangıç için internet üzerinden ingilizce ders videoları izleyin.

 

İngilizce seviyenize göre farklı ders içerikleri tercih edebilirsiniz. Bu dersler, size en azından ingilizce basit kelime ve cümleleri kurmanızı öğretebilir.

 

 

2- İngilizce çizgi film izlemek ve çocuk kitapları okumak

 

Başlangıç seviyesi için çizgi film izlemek ve çocuk kitapları okumak sizin basit konuşma diline hakim olmanızı kolaylaştıracaktır. Özellikle çocuk film ve kitaplarını tercih ederseniz sade ve basit bir anlatım dili olduğu için günlük konuşma diline hakimiyetinizi artırabilir.

 

3- Uygulamlar

 

Son zamanlarda çok fazla popüler olan ingilizce uygulamalar, yine size ingilizce öğrenmek için yardımcı olabilir. Ancak hiç ingilizce bilmiyorsanız kendinizi 0'dan sadece bir uygulama ile geliştirmeniz biraz zor gözüküyor. English Council İngilizce kursu size bu konuda uzman kadrosuyla destek olmaya hazır!

 

 

Tüm bu yöntemler size destek sağlayabilir, ancak maalesef yeni bir dil öğrenmek için yeterli olmayacaktır. Bu nedenle profesyonel anlamda destek almak için çeşitli kursları araştırabilir. Yasadığız il ve ilçeye göre karşınıza çıkan alternatifleri değerlendirebilirsiniz.

 

Özellikle İstanbul ingilizce kursları, karşınıza çok fazla çıkacaktır. Ama bir dili öğrenmek için devamlılık, pratik, çalışmak ve sabır gereklidir. Bu nedenle işinize ya da evinize yakın kursları tercih ederseniz sizin için bu süreç daha kolaylaşmış olacaktır. Bulunduğunuz ilçeye göre örneğin; Bakırköy ingilizce kursu gibi araştırmalarınızı spesifikleştirmek size en doğru tercihi yapmanızda yardımcı olacaktır.