Evden Eve Nakliyat

Evden Eve Nakliyat Firması olarak yıllardır sadece bu işi yapmaktayız. Dolayısı ile 66 yıllık süreç içinde İstanbul şehrine ve ilçelerine en az 50 ile 60 arasında defa gelmişliğimiz bulunmaktadır.

Evden Eve Nakliyat
04 Aralık 2021 Cumartesi 09:16 tarihinde eklendi, 1.333 kez okundu.

Evden Eve Nakliyat Firması olarak yıllardır sadece bu işi yapmaktayız. Dolayısı ile 66 yıllık süreç içinde İstanbul şehrine ve ilçelerine en az 50 ile 60 arasında defa gelmişliğimiz bulunmaktadır.
 

Evden Eve Nakliyat Şirketi Ulutaş Nakliye
 

Ulutaş Nakliyat 1954 Yılından bu yıla kadar müşteri potansiyelinin en iyi ve en üst zirvede olması için kuruldu. şirketimizin önemli yatırımlarla birlikte elde ettiği kaliteli araçlar taşımacılık için çok önemli bir yeri göstermektedir.
 

Sessiz taşımacılık, garantili hizmet ve gözünüzün arkada kalmayacağı bir sunum için, evden eve nakliyat önemli bir rekabet içerisindedir. peki evden eve nakliyat ücretleri konusunda sabit belirleyici fiyat anlayışına sabit. ve kesinlikle ekstra bir ev taşıma ücreti talep etmemektedir.
 

Firmamız kendine uygun rekabet koşullarını gerçekten sizin için her zaman iyi bir fırsat haline getirmektedir. İstanbul Evden Eve Nakliyat ekibimiz ile tanıştıktan sonra ise çok fazla mutlu olacaksınız. Uzun zamandan bu yana nakliyatla ilgili olarak tarafınıza hizmetlerimizi sunmaya devam ediyoruz. Sizlerde artık bekleme yapmadan bu hizmetlerimizden yararlanmaya devam edin. Üst düzeye sahip avantajlı çalışmalardan anında yararlanmanız mümkün olacak.
 

Evden Eve Nakliyat Hizmetleri
 

  • Evden eve nakliyat
  • Eşya depolama
  • Şehir içi nakliyat
  • Şehirler arası nakliyat
  • Sigortalı taşımacılık
  • Parça eşya taşımacılığı
  • Ofis taşıma
     

Ulutaş Evden Eve Nakliyatta Kurumsal Firma Farkı
 

Evden eve nakliyat hizmeti alınacağı zaman kurumsal bir firmadan destek almak büyük bir önem taşır. Bu firmaların müşteriye sunduğu birçok avantaj vardır. İstanbul evden eve nakliyat firmasının sunduğu avantajlardan bazıları da şunlardır:
 

  • Her türden boyutta ev kısa sürede taşınır.
  • Eski taşıma yöntemlerinden tamamen farklı yeni nesil taşımacılık yöntemleri tercih edilir.
  • Taşınma esnasında kişiler yorulmaz ve eşyalarında deformasyon yaşanmaz.
  • Eşyalarınızın daha güvenli taşınması için mutlaka sigortalı taşımacılık gerçekleştirilir.
  • Her işlem kurumsal ve yasal çerçeveler içerisinde gerçekleştirilir.
  • Kısacası kurumsal bir firmadan hizmet almanın son derece iyi avantajları vardır. Bu avantajlar bunlarla da sınırlı değildir.
     

Nakliyat Hizmetleri Nasıl Çalışır
 

Birinci aşamada firmamız ekspertiz hizmeti sunuyoruz. Bu konuda deneyimli evden eve nakliyat ekspertiz elemanlarımız ilk aşamada şu konuları çözüme kavuşturmaktadır:
 

  1. Ekspertiz elemanlarımız, yaptıkları inceleme sonunda, kullanılacak kapalı kasa aracı, bu aşamada belirlemektedir. Eşyalar incelenmektedir ve yapılan inceleme sonunda en uygun araç tercih edilmektedir. Eşyanın özellikleri, miktarı ve taşınabilir özellikleri, uzman ekip tarafından incelenmektedir.
  2. Eşyaların kutulanması için kullanılacak olan, içi köpüklü kutular, naylonlar ve ambalajlar, bu aşamada belirlenmektedir. Elektronik, cam ve seramik eşyalar için özel kutular sipariş edilmektedir.
  3. Eşya taşıma işlemi için marangoz elemanı gerekiyorsa, ekspertiz elemanı gerekli notları almaktadır. Marangoz elemanlarımız, taşıma ve teslimat kategorisinde çözüm üretmektedir.
  4. Asansörlü aracının park edeceği alan ve kapalı kasa aracının park edeceği alan da elemanlarımız tarafından belirlenmektedir. Eşya taşıma işleminin pratik bir şekilde yapılmasında, asansörlü araçlar büyük kolaylık sağlamaktadır. Ağır eşyaların sağlıklı bir şekilde indirilmesi için, asansörlü aracın park yeri önemlidir.
  5. Taşıma esnasında meydana gelecek zararın önlenmesi için, sigorta poliçesi bu aşamada kesilmektedir. Poliçe, eşyalar paketlenmeden önce kesilmektedir. Sigorta, eşyanın taşınma süresi boyunca geçerlidir.
  6. Ücret konusunda anlaşma sağlandığı zaman, eşya taşıma işlemi öncesinde sözleşme imzalanmaktadır. Yük aracın modeli, taşınan eşyanın özellikleri, taşıma mesafesi ve talep edilen ek hizmetler, eşya taşıma fiyatının belirlenmesinde önemli rol oynamaktadır.
     

Uzman Evden Eve Nakliye Firmaları İle Taşınmanın Olumlu Yanları
 

Nakliye İşinde uzmanlaşmış, profesyonelce çalışan bir evden eve nakliyat firması eşyalarınızı ustalıkla paketler. Mobilyalarınız ve hassas cam eşyalarınız kırılmadan yeni taşınacağınız adrese ulaşır. Sadece tek tek eşya paketlemenin bile yarattığı sinir bozukluğu düşünüldüğünde bu işi sizin yerine başkasının yapmasının konforu hiç bir şeyle kıyaslanamaz.
 

Günümüzde zaman paradan bile değerlidir. Kimsenin günlerce taşınma işine ayıracak zamanı yoktur. İnsanlar işinde gücünde akşama kadar çalışıp bir de taşınmaya zaman ayıramamaktadır. Evden eve nakliyat firmaları zamanınızı boşa harcamadan en kısa sürede taşınma işleminizi gerçekleştirir.
 

Evden eve nakliyat firmasının görevlileri öncelikle sizinle ikili bir görüşme yapar. ve ihtiyaçlarınızı belirleyip ona göre bir hizmet paketi ve fiyat teklifi sunar. Böylelikle bütçenize en uygun ödemeyi yapmış ve gereksiz yere ihtiyacınız olmayan hizmetleri ödememiş olursunuz. Kişiye özel hazırlanan hizmetler her zaman daha avantajlıdır.

Evden eve nakliyat firmalarının usta marangoz ekibi ile eşyalarınız demonte edilir ve istenirse montajı da yapılır. Eşya montajından anlamayanlar için bu gerçekten eşi bulunmaz bir nimettir.

Taşınacak mobilyanız çok az veya birkaç parça ise hiç sorun değil. Evden eve nakliyat firması ile ister İstanbul içi, ister şehirlerarası eşya nakliyenizi en kısa sürede ve en mükemmel şekilde tamamlanır.
 

Evden Eve Nakliyat Fiyatları 2021
 

İstanbul evden eve nakliyat fiyatları ekonomik açıdan karışık bir şehir durumundadır. Bireyleri maddi açıdan zorlaması yanında başka problemleri de beraberinde getirir. Biz evden eve nakliyat fiyatları ile müşterilerimizle iletişime geçerek en uygun fiyatı veriyoruz. Sizinle yaptığımız görüşmelerde mesafe hesabına göre bir fiyat çıkartarak size teklif sunuyoruz.
 

Fiyatlarla beraber her türlü problemde sizin yanınızdayız. Her şartta işimizde kalitemizi göstermekten çekinmiyoruz. Her aşamada sizinle iletişimde kalarak aklınızın soru işaretleri ile meşgul olmasına engel oluyoruz. Çünkü sizin eşyanızı kendi eşyamız gibi görüyoruz ve sizin memnuniyetinize önem veriyoruz.
 

Eğer evden eve nakliyat işiniz olursa bizden fiyat almanızı öneriyoruz. Çünkü biz evden eve nakliyat olarak size girişken çözümler sunabileceğimize inanıyoruz. İşimizde dürüst olduğumuzun garantisini veriyor ve her hizmetimizde kaliteyi temsil ediyoruz. Güven politikası izleyerek işimizde müşteri odaklı çalışıyoruz ve yeniliklerimizi bu yönde icra ediyoruz. Evden eve nakliyat işi kolay değil biliyoruz ama sizi menün etmek için elimizden geleni yapıyoruz. Sizin memnuniyetinizle motive oluyor, işimizde zirveye oynuyoruz.
 

Evden eve nakliyatolarak her zaman kurumsal çalışmaktayız.