Excel Eğitimi İle Excel Kursu

Günümüz teknolojisindeki en önemli gelişme, her alanda zamandan tasarruf etmeyi sağlayıcı yenilikler üretmektir.

Excel Eğitimi İle Excel Kursu
09 Ocak 2020 Perşembe 19:34 tarihinde eklendi, 8.620 kez okundu.

Günümüz teknolojisindeki en önemli gelişme, her alanda zamandan tasarruf etmeyi sağlayıcı yenilikler üretmektir. Bilgisayar üzerinde yapılan hesaplama işlemlerini daha kolay ve kısa zamanda gerçekleştirebilmek adına geliştirilen Excel programı, iş hayatında büyük kolaylık sağlamaktadır. Buna istinaden kendini bu alanda geliştirmek isteyen kişilerin sayısında da artış gözlenmektedir. Bu artışa paralel olarak Excel eğitimi veren bir çok Excel kursu faaliyet göstermekte olup, kişilere bu eğitimi aldıklarına dair katılım belgesi de vermektedir. Bu sayede eğitimi alan kişilerin; gerek iş bulma gerekse mevcut işi dolayısıyla kendini geliştirmeleri sağlanmaktadır. Excel eğitimi içeriğinde; Temel Excel Eğitimi, Orta Düzey Excel Eğitimi ve İleri Derecede Excel Eğitimi olmak üzere 3 farklı düzey bulunmaktadır. Tüm bu eğitimleri profesyonel kadrosuyla Smartpro adresinden tek bir tıkla almanız mümkün olmaktadır.
 

Temel Excel Eğitimi
 

Temel Excel eğitimi içeriğinde; genel tanımlar, temel pencere bileşenleri, şeritlerle çalışma yöntemleri, back – stage menüsü, hızlı erişim araç çubukları, formül çubuğu, Excel çalışma kitabını özelleştirme, hücre adlandırma, otomatik doldurma ve seçenekleri ve veri kopyalama gibi bir donanımlı bir eğitim verilmektedir. Sonraki düzeylere geçebilmek için ilk eğitimi almak gerekir. Sadece bu eğitimde değil, alınacak tüm eğitimlerde temel düzeyin sağlam olması çok önemlidir. Bu düzeydeki başarı, diğer düzeylerdeki başarı oranını doğrudan etkileyecektir. Smartpro ile kursiyerleriyle özel olarak ilgilenen alanında uzman eğitim danışmanları bu konuyla büyük bir titizlik göstererek ilgilenmektedir.
 

Orta Düzey Excel Eğitimi
 

İkinci Excel eğitimi olan Orta Düzey Excel Eğitimi içeriğinde; dış kaynaklı veri transferi yapma, koşullu biçimlendirmeyi kullanma, veri doğrulama sistemi, Pivot Table hazırlama, Pivot Chart oluşturma, senaryo çalışmaları, grafikleri kullanarak alan tanımlaması yapma, örnek tablo oluşturma, formüllere giriş ve tanıma, formül gruplarını inceleme ve bunlarla örnekler oluşturma gibi geniş kapsamlı bir eğitime tabi olunur.
 

İleri Excel Eğitimi
 

Üçüncü Excel eğitim düzeyi olan İleri Excel Eğitimi ile beraber; Makro kaydetme, makro çalıştırma, formülleri tablolarda kullanma, göreceli ve mutlak başvuru kuralları, koşullu biçimlendirmelere formüller atama, makrolara nesne atama, çalışma sayfasını koruma altına alma gibi profesyonel kullanımlar için önemli olan tüm Excel dersleri hakkında bilgi sahibi olunur.