Fabo Kırma-Eleme Tesisleri

Tamamı yerli sermayeden oluşan bir sistemle kurulan Fabo markası bugün bir dünya markası haline dönüşmüştür

Fabo Kırma-Eleme Tesisleri
02 Nisan 2019 Salı 09:28 tarihinde eklendi, 1.113 kez okundu.

Tamamı yerli sermayeden oluşan bir sistemle kurulan Fabo markası bugün bir dünya markası haline dönüşmüştür. Kırma-eleme tesisleri kurulumunda çok büyük bir deneyim sahibi olan firma, bugün uluslararası ticaret yapan dev bir firmadır. Öte yandan bu marka, güçlü ve tecrübeli çalışan kadrosuyla ülkemizdeki taş kırma eleme tesisi kurulumunu gerçekleştiren en büyük firma olma amacındadır.
 

Fabo Makine ve Pazarlama
 

2003 yılında 3 bin metrekarelik bir lokasyon üzerinde kurulmuş olan Fabo markası, dünden bugüne pek çok başarılı tersiyer kırıcı tesis gibi kurulumlar gerçekleştirmiş olup, aynı zamanda bu tesislerin hem yurt içinde hem de yurt dışında pazarlamasını gerçekleştirmiştir. 2016 yılında sınırları aşan başarısıyla birlikte üretim kapasitesini arttırma kararı alan firma, İzmir'in Yazıbaşı Sanayi bölgesinde 5 bini kapalı, 5 bini ise açık tesis olmak üzere toplamda 10000 metrekarelik alan üzerinde yeni tesis kurmuştur.
 

Fabo Makine Vizyon Politikası
 

Fabo markası çeneli kırıcı sistemler, konvasör sistemleri, beton santralleri, mobil ve sabit beton santralleri, yedek parça üretimi ve tedariği gibi birçok alanda hem üretim sağlayan hem de bu ürünleri 40 dan fazla dünya ülkesine ihracatını gerçekleştiren bir firma olma özelliği taşıyor. Bu firmanın üretim ve hizmet anlayışının altında yatan temel hedefler daima gelişim göstermek ve gerek ulusal gerekse uluslararası pazarın en büyük pay sahiplerinden biri olmaktır. Fabo Makine, hakkında detaylı bilgi için fabo.com.tr adlı adresi ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.