Gelişen Teknoloji Sayesinde Online Kazanç Olanakları Hızla Artıyor!

Her geçen gün hızlı bir şekilde gelişen teknolojiyi kullanarak online kazanç imkanlarını öğrenmek ister misiniz?

Gelişen Teknoloji Sayesinde Online Kazanç Olanakları Hızla Artıyor!
02 Mayıs 2019 Perşembe 12:20 tarihinde eklendi, 1.469 kez okundu.

10 yıl öncesine kadar 1 mbps hız bağlantısı ile internete bağlanmaya çalıştığımız günler bize ne kadar da uzak geliyor değil mi? Oysa ki çok değil yakın geçmişte internete girmek için kullandığımız 56K Modemleri bugün bir çok kişi hatırlamıyor bile, özellikle yeni nesil bu tür bir teknolojinin varlığından bile habersiz! Böylesine hızlı gelişen bir teknoloji sayesinde internette geçirdiğimiz bu vaktimizi kazanca dönüştürmeyi hiç düşündünüz mü? Sizler için özel olarak hazırladığımız bu içeriğimizde, internet teknolojilerini kullanarak online ortamda nasıl kazanç elde edilir anlatmaya çalışacağız.
 

1 - Online Kazanç Elde Etmek için Anket Sektörünü Deneyin!
 

Anket sektörü online kazanç dünyasının belki de en eski yöntemi olarak çıkıyor karşımıza. Elbette yepyeni yüzü ve kullanım kolaylığı ile... Bugünlerde yeniden yükselişe geçen bu yöntem sayesinde fikirleriniz karşılığında para kazanabilirsiniz. Dolduracağınız her anket için 12 TL'ye kadar kazanç elde etmeniz mümkün!
 

  • Anket Doldurarak Nasıl Para Kazanılır?
     

İnternet üzerinden para kazanmanın onlarca yolu var, bunların en basiti ise anket doldur para kazan sistemleri ile elde edilen kazançlardır. Ufak bir araştırma ile bulabileceğiniz bir çok anket firması bulunmakta. Bu firmalara üye olduktan sonra gönderilen anketleri yanıtlayarak internet üzerinden fikirleriniz sayesinde kolaylıkla para kazanabilirsiniz. Elde edeceğiniz kazanç oranı, gönderilen anketin uzunluğu ve kalitesi ile doğru orantılıdır. Yani ortalama 30 dakikalık bir anket doldurduğunuzda yaklaşık 10-12 Lira arası bir gelir elde etmiş olursunuz. Anket sektöründen elde ettiğiniz kazançlarınızı ise doğrudan banka hesaplarınıza, online cüzdanlarınıza ve online hediye çekleri aracılığı ile temin edebilirsiniz. Tekrar hatırlatmak gerekirse anket doldur kazan sektörü, online kazanç imkanları arasında en basit olanıdır, dolayısıyla kazancı en düşük olan yöntem olarak listemizin ilk sırasında yer almaktadır!
 

2 - Online Kazanç Elde Etmek için Blog Sektörünü Deneyin!
 

Anket doldurarak online kazanç elde etme deneyiminden sonra hemen hemen herkesin denediği bir yöntem olarak karşımıza çıkıyor blog yazarlığı yöntemi... Bu yöntemi bu kadar çok cazip yapan şey ise tamamen ücretsiz olarak başlanabilmesi ve bir kaç ay içinde blog yazarak online kazanç elde etme adımlarına geçilebilmesidir.
 

  • Blog Yazarak Nasıl Para Kazanılır?
     

Bu yönteme başlamak için profesyonel bir web sitesine ihtiyacınız yok. Google hesabınız ile Blogger'dan elde edeceğiniz bir blog sayfası size fazlasıyla yetecektir. Ancak elbette uzun vadede bu işi yapmak niyetinde olursanız kesinlikle kendinize bir alan adı ve hosting yani kısacası şahsınıza ait bir web sitesi yapmak ya da yaptırmak durumundasınız. Blog yazarlığı ile online para kazanmanın birden fazla yolu var. Bunların başında bir sonraki maddemizde anlatacağımız satış ortaklığı yöntemi geliyor. Akabinde ise Google AdSense ve diğer reklam platformlarından elde edilen reklam gelirleri yer alıyor. Sonrasında ise tanıtım makaleleri vb. yöntemler gelmektedir. Blog yazarlığı ile para kazanmanın temel mantığı, tek bir konuya yönelmek ve sürekli olarak bu konu hakkında takipçilerinize, ziyaretçilerinize taze bilgiler vermektir!
 

3 - Online Kazanç Elde Etmek için Satış Ortaklığı Sektörünü Deneyin!
 

2010'lu yılların başından bu yana konuştuğumuz ve muhtemelen uzun yıllar boyunca da konuşacağımız bir yöntem olarak karşımıza çıkıyor satış ortaklığı (affiliate marketing) yöntemi... Bu yöntem sayesinde internette acil para lazım şeklinde basit bir arama yaptığınızda karşınıza hep benzer sonuçlar çıkacaktır. Çünkü satış ortaklığı yöntemi basit bir kalıptan oluşan ve günümüzdeki en hızlı, en acil türden kazanç elde etmek isteyen insanlar için adeta biçilmiş bir kaftandır.
 

  • Satış Ortaklığı ile Nasıl Para Kazanılır?
     

Yıllardır her yerde yazıldı, çizildi, her türlü alternatifi bir çok kez anlatıldı. Bu yüzden kısaca ve en basit hali ile özetlemek gerekirse; herhangi bir ürün ya da hizmete tamamen ücretsiz olarak ortak olup, bu ürün ya da hizmeti çeşitli kanallar aracılığı ile pazarlamaktadır. Bu aslında özünde ve pratikte oldukça basit bir işlemdir ancak bazı alanlarda çok fazla rekabet olduğu için işler bir hayli güçleşmektedir. Ancak yine de satış ortaklığı yöntemi hem Türkiye'de hem de dünyada en çok ve en hızlı kazandıran online kazanç yöntemlerinin başında gelmektedir!
 

4 - Online Kazanç Elde Etmek için Google Sektörünü Deneyin!
 

Kim bilebilirdi ki basit bir arama motoru olarak tasarlanan Google'ın bir gün bu kadar büyüyebileceğini ve neredeyse tüm interneti kontrol altına alacağını... 4 Eylül 1998'de Larry Page ve Sergey Brin tarafından kurulan Google bugün tüm dünyada tanınan bir arama motoru olmaktan ziyade, geliştirdiği teknolojiler sayesinde hemen hemen her alanda adından söz ettirmektedir.
 

  • Google ile Nasıl Para Kazanılır?
     

Aslına bakıldığında online kazanç yollarından herhangi birisini kullandığınızda otomatik olarak Google üzerinden para kazanmış oluyorsunuz. Örneğin ilk üç madde ile para kazanabilmeniz için Google'ın olması gerekiyor. Yani internette yer alan anket firmaları aramasını Google üzerinden yapmanız gerekecek, aynı şekilde blog yazarlığı yönteminden gelir elde edebilmeniz için Google'ın servislerini kullanmanız gerekecek. Ve yine satış ortaklığı sistemi için olmazsa olmaz bir araç olan Google AdWords de Google'ın bir servisi olarak karşımıza çıkıyor. Kısacası nasıl ki her yol Bağdat'a çıkıyorsa, internetten para kazanmak için de neredeyse her yol Google'a çıkmaktadır. Pek tabi ki bunların dışında Google'ın onlarca servisi yer alıyor. YouTube, Android, AdMob bunlardan sadece bir kaçı ve daha onlarca yan kuruluşu bulunmakta. Bunlardan istediğiniz herhangi birisi üzerinden yine benzer şekillerde kazanç elde edebilirsiniz.
 

5 - Online Kazanç Elde Edebilmek için YouTube Sektörünü Deneyin!
 

Bir çoğumuzun boş vakitlerini kullanmak için kullandığı YouTube bazıları için ciddi gelir kaynağı durumunda. Öyle ki işi gücü bırakıp sadece bu sektör üzerine yoğunlaşan kişilerin sayısı belki de milyonlara ulaştı... Dünyanın en büyük video servis sağlayıcısı olan YouTube ile online kazanç elde etmeniz için bir çok seçeneğiniz bulunmakta!
 

  • YouTube ile Nasıl Para Kazanılır?
     

Artık hemen hemen herkes YouTube ile ayda on binlerce hatta yüz binlerce lira para kazanıldığını biliyor. Ve ayrıca bunu daha ergen yaştaki çocukların bile yapabileceği bir teknolojiden bahsediyoruz. Yeri geliyor bu kişilere kızıyor, yeri geliyor bunlar gibi olmak istiyoruz. Ancak tartışılmaz bir gerçek var ki o da YouTube ile para kazanmak isteyen herkes doğru konuyu seçtiği sürece ortalama 6 ay gibi kısa bir süre içinde YouTube üzerinden gelir elde etmeye ve bunu da her geçen gün çoğaltmaya başlayabilir. YouTube üzerinden elde edilen gelirlerin elbette bir çoğu YouTube'da yayınlanan Google AdWords reklamlarından geliyor. Devamında ise sponsorlu reklamlar ve çeşitli tanıtım yolları geliyor. YouTube'dan para kazanmanın temel mantığı ise bol sayıda abone sayısına ulaşmaktan geçiyor. Ne kadar çok geniş bir kitleye hitap edebilirseniz o kadar çok gelir etme şansınız bulunmakta!


Kaynak: OnlineDarphane.Org