Gökçek ve Ahmet Hakan canlı yayında atıştı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, CNN Türk'te yayınlanan Burada Laf Çok programına birlikte konuk oldu.

Gökçek ve Ahmet Hakan canlı yayında atıştı
04 Ekim 2013 Cuma 09:20 tarihinde eklendi, 2.103 kez okundu.
CNN TÜRK'te Mesut Yar'ın sunduğu Burada Laf Çok'ta bir araya gelen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile Gazeteci Ahmet Hakan, twitter'daki atışmalarını ekranda da sürdürdü. Melih Gökçek, programda Ahmet Hakan'a beyaz renkli 3 adet çorap hediye etti.
 
Sanal alemde bir birlerine karşı oldukça sert ifadeler kullanan Melih Gökçek ve Ahmet Hakan, canlı yayından karşılıklı iltifatlarda bulunması şaşırttı. Ahmet Hakan'ın 90'lı yıllarda beyaz çoraplı fotoğrafını yayımlayan Melih Gökçek, bu kez canlı yayında rakibine Ankara'dan getirdiği beyaz çorapları hediye etti.
 
'BEYAZ ÇORAPLILARDAN OY ALIYORSUN'
 
Gökçek'in hediye ettiği beyaz çorapların ardından müstehzi bir şekilde gülümsemesi üzerine Ahmet Hakan ile Melih Gökçek arasında şu diyalog yaşandı.
 
Ahmet Hakan: Beyaz çorap giymek niye böyle yadırganıyor onu anlamıyorum. Alt sınıflara özgü bir şey olduğu için mi?
 
Melih Gökçek: Hayır, hayır estağfurullah. Alt sınıflar beyaz çorap giyer diye birşey yok.
 
Ahmet Hakan: Niye o zaman bu alay konusu oluyor.
 
Melih Gökçek: Alay konusu değil ki, espri konusu sadece. Niye alındın o kadar?
 
Ahmet Hakan: Hayır alınmadım.
 
Melih Gökçek: Spor yaparken ben de giyiyorum beyaz çorap.
 
Ahmet Hakan: Hayır o beyaz çorap derken dudaklara kondurulan ironik kıvrım ne alaka? Hayır alt sınıflar aşağılanıyorsa, oy aldığı kesimler yani onlar.
 
Melih Gökçek: Ne münasebet canım.
 
Melih Gökçek ilerleyen dakikalarda Ahmet Hakan'a aralarında ilkokul dönemi resmi de olan üç eski fotoğrafını da hediye etti.