Gülse Birsel açıkladı! Diziler 3 hafta yayınlanmayacak

'Dizilerin yeni bölüm fragmanları neden yayınlanmıyor?' sorusu yanıtını buldu. Gülse Birsel sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Ocak ayında TRT 1 dışında diğer tüm kanalların ortak bir kararla dizileri 3 hafta yayınlamayacağını duyurdu.

Gülse Birsel açıkladı! Diziler 3 hafta yayınlanmayacak
28 Aralık 2018 Cuma 14:53 tarihinde eklendi, 25.296 kez okundu.
Dizilerin yeni bölüm fragmanları neden gelmiyor? sorusunun yanıtını Gülsel Birsel verdi. Her yıl, ilk hafta dizilerin yeni bölümleri reklam anlaşmaları nedeniyle yayınlanmıyordu. 
 
Bu yıl ise daha farklı bir durum var. Diziler beklenenden daha uzun süre yayınlanmayacak. Gülse Birsel instagram'dan yaptığı yaptığı açıklama ile Ocak ayında TRT 1 dışında diğer tüm kanalların ortak bir kararla dizileri 3 hafta yayınlamayacağını duyurdu.
 
GÜLSE BİRSEL AÇIKLADI: 3 HAFTA YOK
 
İşte Gülse Birsel’in Instagram’dan yaptığı açıklama;
 
“Kahkahalar ve her hafta çoğalan seyircimiz için teşekkürler. Önemli açıklama: Malumunuz her Ocak ayının ilk 1-2 haftası, diziler yayına ara verir. Bunun sebebi Ocak ayının başında TV kanallarında reklam olmamasıdır. Bu yıl ise reklam durumu biraz daha sıkıntılı imiş. Bu sebeple, TRT hariç tüm kanallar bir araya gelip 21 Ocak haftasına kadar hiçbir dizinin yeni bölümünü yayınlamama konusunda ortak karar aldı. Yani biraz hasret kalacağız. 23 Ocak Çarşamba gününden itibaren yine her hafta beraberiz!”