Hafele Tasarım Ödüllü Mobilya Kulpları Evinize Şıklık Katacak

Mobilyalarımızın tamamlayıcı parçaları olan, tamamen kullanıcıların zevklerine ve ihtiyaçlarına göre özel olarak tasarlanan mobilya kulpları, evlerimizin kendisi küçük, etkisi büyük parçalarındandır.

Hafele Tasarım Ödüllü Mobilya Kulpları Evinize Şıklık Katacak
14 Eylül 2020 Pazartesi 15:26 tarihinde eklendi, 1.494 kez okundu.

Mobilyalarımızın tamamlayıcı parçaları olan, tamamen kullanıcıların zevklerine ve ihtiyaçlarına göre özel olarak tasarlanan mobilya kulpları, evlerimizin kendisi küçük, etkisi büyük parçalarındandır. Bu alanda yüzlerce kulp seçeneği bulunmaktadır ve bunların arasından kendi mobilyalarınıza ve göz zevkinize en uygun tasarımı bulabilmek gerçekten önemli bir noktadır. Çeşit yelpazesi geniş olan mobilya kulpları, piyasasında iyice araştırılıp, ince eleyip sık dokumak gereken parçalardır. Mobilyalarınız için hem donanımları bakımından hem de aksesuarları bakımından yüzlerce çeşit skalasına sahip olan ve bunları müşterilerinin ihtiyacına ve zevklerine uygun olarak üreten ürünle Hafele, gelişen dünyayla birlikte kendisini ve tasarımlarını geliştirerek modern mobilya kulpları üretmekte ve kendisini her geçen gün geliştirerek modern dünyaya en uygun şekilde ayak uydurmaktadır. Dünya trendlerini sıkı bir şekilde takip ederek bu trendlerden ilham alan Hafele, 2020 mobilya kulpları ve elbise askıları koleksiyonuyla en eşsiz modellerini yüzlerce seçenekler eşliğinde sunuyor.
 

Mobilyalarınızı ve Göz Zevkinizi Mutlu Etme Zamanı
 

Mobilya ve dolap kulpları gibi evimizin bitirici dokunuşlarının seçimlerini yaparken dikkat etmemiz gereken ilk nokta, mobilyamızın stili. Modern, klasik ya da country… Mobilyanızın stilini belirledikten sonra, odanın genel enerjisi belirlenmeli ve bu iki husus göz önünde bulundurularak kulpların şekline ve rengine karar verilmeli. Hafele, klasik ve modern mobilya ve dolap kulpları konusunda çeşitli renk ve tasarımlarıyla her ihtiyaca ayrı ayrı hizmet vermektedir. Hafele’de mobilya ve dolap kulplarında rengarenk ve çeşitli bir aile sizler tarafından keşfedilmeyi bekliyor.
 

Peki Ya Sizin İhtiyacınız Olan Kulp Hangisi?
 

Pek çok farklı çeşitte, pek çok farklı tipte ve pek çok farklı ihtiyaç doğrultusunda üretilen mobilya kulpları, modeline göre 7 çeşide ayrılmaktadır.
 

  • Akslı kulplar,
  • Düğme kulplar,
  • Bas-aç kulplar,
  • Gömme kulplar,
  • Kabuk kulplar,
  • Sarkaç kulplar,
  • Profil kulplar  

 

Bu şekilde pek çok farklı modeli bulunan mobilya kulpları ve dolap kulpları arasında seçim yaparken, kulbun kullanılacağı yer ve kullanılacağı amaç ön plana çıkmaktadır. Yatay, dikey, yuvarlak, büyük, küçük pek çok kulp arasından kullanım alanınıza en uygun kulp seçeneğini ve modelini Hafele’nin web sitesinde bulmanız mümkün. Klasik ve modern dolap kulplarından, yine klasik ve modern mobilya kulplarına kadar ihtiyacınız olan her ürünü Hafele’nin web sayfasında 2020 elbise askılarıkreasyonunda bulmanız mümkündür.